Margana
Fanka BB :)
Hehe, sie okaze za jakis czas [emoji3]Ale tak czytam patrze te wyrostki to rzecxewisvie ja synek a kolezanka emilke ma)

Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe, sie okaze za jakis czas [emoji3]Ale tak czytam patrze te wyrostki to rzecxewisvie ja synek a kolezanka emilke ma)
Mnie też wygląda bardziej na dziewczynkęJak patrzę na Twoje zdjęcie to nie jestem tego akurat pewna bo jak patrze na koniec pleców Twojego Malucha to jest dość rownolegle
![]()
My też się z moim droczymy [emoji16] ja za dziewczynka on za chłopcem [emoji16] lekarz nic jeszcze nie mówił więc to takie moje domysły jak patrze na sposoby rozpoznawania płci [emoji16] prenatalne mam 9 stycznia bo liczę na obecność pewnego lekarza a tylko w tym dniu jest szansa, że bedzieMnie też wygląda bardziej na dziewczynkę
Ciekawe, czy u mnie na usg będzie już coś widać? Mam (dopiero...) 5.01 (to będzie 13tc4d)
Prenatalne miałam za wcześnie..
Zartujemy czasem z mężem, on mówi, że chłopak, ja, że dziewczynka, ale najważniejsze, żeby Kruszynka była zdrowa....
![]()
Na pewno będzie dobrze wierzę w to mocno i tego Ci z całego serca życzę@Agatka29 Szew moze byc sciagniety w kazdej chwili, za pierwszym razem mialam skurcze nie do zatrzymania i krwawienie. Ale planowo u mnie sciagnac chca w 34 tygodniu. Wtedy szyjka ma szanse przygotowac sie do porodu.
Licze, ze to lozysko zawedruje w gore w te kilka dni... inaczej groza mi plamienia, krwotoki i lezenie w szpitalu. Beda musieli zdjac szew a szyjka wtedy nie da rady :/ :/ Albo nie beda chcieli zalozyc przez umiejscowienie lozyska i bedziemy czekac. U mnie kazdy tydzien ma znaczenie....
Ale z drugiej strony cud sie zawsze może stać siostra do 35tc myślała, że bedzie córka a był jednak chlopak
![]()
Jak patrzę na Twoje zdjęcie to nie jestem tego akurat pewna bo jak patrze na koniec pleców Twojego Malucha to jest dość rownolegle
![]()
Hehe, sie okaze za jakis czas [emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Też jestem tego zdania bo długo się starałam, ale jakoś tak zawsze nam jest jakaś płeć blizsza sercu co nie znaczy, że jak będzie chłopak to nie oszaleje z miłości [emoji16][emoji16] bo zwariuje jak głupia na 100%Mi to akurat obojetna plec bo myslalam ze nie moge miec dzieci a jednak zdrowa jestem))) i cud