reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kurcze... pamietacie jak to bylo zanim zrobilyscie test?
Pamietam, ze brzuch mnie bolal jak na @, ale nie pamietam zebym czula jajniki...
od czerwca mam regularne @ 28 dni, a dzis juz 32 dc i nic... czasami cos mnie zaboli i mysle sobie, ze to na @....
Piersi mnie nie bola, wiec nawet nie wiem czy wydawac kase na test

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
India mnie teraz przed testem tylko brzuch pobolewał i nic innego sie nie działo, moze lepiej wydać te kilka zł i wiedzieć czy cos sie tam nie dzieje ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Mozliwosc zawsze jest, chociaz mala...
Ja raz na jakis czas czuje sie jakbym miala za chwile dostac @. Jak dzisiaj nie dostane to jutro kupie test i zrobie w niedziele, chociaz czuje, ze to nie ciaza

Kurcze... pamietacie jak to bylo zanim zrobilyscie test?
Pamietam, ze brzuch mnie bolal jak na @, ale nie pamietam zebym czula jajniki...
od czerwca mam regularne @ 28 dni, a dzis juz 32 dc i nic... czasami cos mnie zaboli i mysle sobie, ze to na @....
Piersi mnie nie bola, wiec nawet nie wiem czy wydawac kase na test

Ha ja mam to samo, mnie boli kręgosłup teraz i troche podbrzusze ,normalnie jak na @ i potok sluzu.
Miesiąc temu nie miałam takich objawów jak dostałam @.
Ja bym 2 go dziecka nie chciala teraz:/

Leć po test, trzymam kciuki żeby wyszedł taki jaki sobie życzysz.

Wiki piękna Wiktoria, a jaka duża już, przecież dopiero rodzilas.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mozliwosc zawsze jest, chociaz mala...
Ja raz na jakis czas czuje sie jakbym miala za chwile dostac @. Jak dzisiaj nie dostane to jutro kupie test i zrobie w niedziele, chociaz czuje, ze to nie ciaza

India ja mam tak po ciąży że jak wcześniej płakałam z bólu tak teraz jak przyjdzie to nic nie boli ..ale przed okresem a co miesiąc mam spóźnienie ok 2 tygodnie przez kp pewnie na długo przed okresem boli mnie brzuch jak na @
Teraz tak miałam 3 dni i przestało do tego małe mdłości nie wiem czy tak się przygotowuje do okresu organizm czy owu (jeszcze trochę do @ mam ) ale w tamtym miesiącu też tak miałam przed miesiączka
A raz miałam tak że 2 tyg miałam takie bóle jak na @ nie wiem od czego to zależy
A przed testem to miałam tylko objaw bólu jak na okres i dużo śluzu mlecznego:)
Ale śluz to i bez ciąży też jest czesto
Bierzesz anty ?
Ja miałam tylko regularne pierwsze 3 miesiączki po porodzie

Ostatnia edycja:
Do góry