Cud sie nie zdarzył. Serduszko nie bije. W 9 tyg straciłam Moja Dzidzie Ukochana. Dr Z nie jest fanka łyżeczkowania i proponuje bym przeszła to w domu, naturalnie...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cud sie nie zdarzył. Serduszko nie bije. W 9 tyg straciłam Moja Dzidzie Ukochana. Dr Z nie jest fanka łyżeczkowania i proponuje bym przeszła to w domu, naturalnie...
Strasznie mi przykroCud sie nie zdarzył. Serduszko nie bije. W 9 tyg straciłam Moja Dzidzie Ukochana. Dr Z nie jest fanka łyżeczkowania i proponuje bym przeszła to w domu, naturalnie...
Cholernie mi przykro, ja też uważam ze lepiej będzie jak sama się oczyscisz. Lyzeczkowanie niesie za sobą powstawanie zrostow a to kolejne trudności z implantacja między innymi.Cud sie nie zdarzył. Serduszko nie bije. W 9 tyg straciłam Moja Dzidzie Ukochana. Dr Z nie jest fanka łyżeczkowania i proponuje bym przeszła to w domu, naturalnie...
Ale aż serce pęka ... Ja ogólnie jestem bardzo wrażliwa mój M mówi że aż za bardzo..Zylwuś, to forum ma to do siebie, że jest dzień cudów, czasem dobre wiadomości przewijają się z tymi złymi, są też tylko te parszywe dni. Niestety.
Może napij się melisy, idź z mężem na spacer, dotlenisz się, to ci dobrze zrobi :*
Bardzo się cieszę, że jest pęcherzyk i wszystko w porządku. Wczoraj nie było mnie wieczorem na forum i rano dopiero przeczytałam, co się u Ciebie działo.
Nie wiadomo kiedy można się zacząć cieszyć, bo różne historie się wydarzają.
Cieszę się, że pierwsza ciąża przebiegła u mnie w błogiej niewiedzy ile rzeczy może się po drodze spieprzyć.![]()
Eh dobija mnie wszystko co tu się dziejestrasznie przeżywam wszystkie źle wiadomości bardzo źle dziś spałam nawet nie będę mówiła co mi się śniło po tych złych wiadomościach ostatnio ;(
Ja mam uczucie jakbym dziś miała mniej mokro albo w ogóle ? Eh....
Jestem już po wszczepili dwa ładne zarodki dzisiaj jedynie embrioglue zastosowali bez lasera bo otoczki jajeczek są ładnepierwsza będą za 10 dni czyli w pon Ale poczekam do wtorku co ma być to będzie. Jeśli wyjdzie pozytywnie to co ile dni muszę chodzić n bete żeby sprawdzać czy jest Ok?
Eh dobija mnie wszystko co tu się dziejestrasznie przeżywam wszystkie źle wiadomości bardzo źle dziś spałam nawet nie będę mówiła co mi się śniło po tych złych wiadomościach ostatnio ;(
Ja mam uczucie jakbym dziś miała mniej mokro albo w ogóle ? Eh....