reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

No sporo bo mi spadał mimo super rosnącej bety .. do 8tc mam już być na 0 :( trochę się boję ale nie wiem no ufam swojej Pani doktor i robię tak jak mówi :D
Ah Ci nasi mężowie :D
Hmmm ja bym się trochę zastanowiła. Ja jestem teraz w 15 tc i boje się odstawić luteine. Chociaż wiem, ze 10.01 biorę swoją ostatnio tabletkę. Ja bym poprosiła swoją doktor aby pociągnęła chociaż do 12 tc.

reklama
Sylwia z tego co pamietam to Tobie się udało, prawda? Jak tak to nie przejmuj się, ze jest trochę mniej mokro albo wcale bo to normalne. W pierwszym trymestrze tak może być. Za to w 2 jest o wiele więcej wydzieliny :)
Tak udało się :) no właśnie nie wiem co robic.. pisałam z ta moja znajoma co mi poleciła ta doktor bo jej też się in vitro udało w grudniu urodziła dziewczynkę i robiła tak jak Pani doktor mówiła.. nie wiem sama co robić.. od czwartku zmniejszyłam na takie dawkowanie jakie mi dała tylko się nie przyznałam że luteine podjezykowa mam 2-1-2 A nie tak jak ona mówiła 2x2 :D ... nie wiem sama co zrobić ...

A gdzie Ty się podziewasz? Widziałam, ze będziesz miała chłopczyka! Ja jeszcze nie wiem, maleństwo dosłownie ostatnio miało nas w d... ;) ja już myślałam, ze mi przeszło a dzisiaj takie lekkie mdłości miałam z rana.

Jestem w krzakach na wakacjach[emoji23][emoji23]nie czytam za duzo forum bo Nicole nie daje pozatym gnebia mnie bardzo zle wiadomosci tutaj ;/: wole czasem zajrzec tylko
Bede czesciej od maja na ciezarowkach bo to juz stres bedzie co [emoji13][emoji85][emoji85], my jakos blisko mamy pamietam

A gdzie Ty się podziewasz? Widziałam, ze będziesz miała chłopczyka! Ja jeszcze nie wiem, maleństwo dosłownie ostatnio miało nas w d... ;) ja już myślałam, ze mi przeszło a dzisiaj takie lekkie mdłości miałam z rana.

Niby chlopczyk z usg ,czekam na wyn nifty ktore byly 12+6 tyg , powinien wynik byc realny [emoji16]

No to trochę już przeszłaś. To przykre, ale na szczęście jest też jeden happy end, a drugi będzie za 8 miesięcy :D Trzymam kciuki za jutro, będzie nam miło, jeśli zostaniesz z nami ;)
A co u Was jest wskazaniem do ivf?
Warto było dziś wcześnie wstać (mimo bezsennej nocy) i jechać do kliniki - beta 158! Wszystko na dobrej drodze! Wielka radocha i piccolo na sylwestra ;) Pewnie, że zostanę na forum :) Tak jak pisałam wcześniej, bardzo żałuję że tak późno odkryłam tą "grupę wsparcia"!

reklama
Do góry