walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Tak,tak to jaKuźwa coś mnie właśnie łaskotało całą noc i nie mogłam spaćA to te fluidki
DZIĘKUJĘ! :*

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak,tak to jaKuźwa coś mnie właśnie łaskotało całą noc i nie mogłam spaćA to te fluidki
DZIĘKUJĘ! :*
Tak? Oj Sorki, a na której stronie? Bo ja czytam hurtem od piątku@Koniczyna82 chyba Ci się kciuki pomyliły![]()
Ojej jak wrócisz to od razu marsz do łóżka! :*
Udała sie impreza i przekręt z soczkiem?![]()
Iskra _82 jak masz problem z zatokami prócz gardła to na zatoki możesz stosować sinulan expres forte w sprayu można w ciąży stosowac10dpt. No mam nadzieję że bliźniaki![]()
Znalazłam. I to TEN wpis@Koniczyna82 chyba Ci się kciuki pomyliły![]()
No to obyś szybciutko doszła do siebie :* Do 5... wowPrzekrętu nie robiłam, powiedziałam że jestem na lekach, ale nikt nie uwierzył
Pół nocy męczyli żebyśmy się przyznali
A impreza udana aż za bardzo...do 5 na nogach
No i to właśnie ten minionkowy picollo pity na polu o północy mnie tak załatwił![]()
Powodzenia kochane@Doris30:-) czekamy na wieści kiedy przytulisz swojego kropusia ❤
@mala87 @Evelevel @Iskra_82 Kochane niech bety będą do nieba
@Aguleczka29 @hope322 czekamy na focie ! Niech maluszki pięknie rosną❤
@Nadziejka2 niech maluszek będzie tam gdzie powinienczekamy na wiadomości ❤
@dżoasia nooo co tu dużo pisaćczekamy na pozytywną bete
trzymaj te swoje maleństwa mocno mocno mocno!! ❤
już na te następne 9 miesięcy
![]()
Przylaczam sie do zyczen dziewczyny@Doris30:-) czekamy na wieści kiedy przytulisz swojego kropusia ❤
@mala87 @Evelevel @Iskra_82 Kochane niech bety będą do nieba
@Aguleczka29 @hope322 czekamy na focie ! Niech maluszki pięknie rosną❤
@Nadziejka2 niech maluszek będzie tam gdzie powinienczekamy na wiadomości ❤
@dżoasia nooo co tu dużo pisaćczekamy na pozytywną bete
trzymaj te swoje maleństwa mocno mocno mocno!! ❤
już na te następne 9 miesięcy
![]()