reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam kochane moje nie jestem w stanie was nadrobić .. dawno tutaj nie zaglądalam ..wszystkim którym sie udało gratuluje,tym które czekaja trzymam kciuki... u nas nie za dobrze Dami ma mega bóle no i ledwo chodzi w sumie całe dnie spędza w łóżku ...opieka 24h czekam na odpowiedzi itd. no nic musze jakoś dać rade .. pozdrawiam wszystkie :)

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Asiula trzymam mocno za Was kciuki,ślę przytulasy...Musi być dobrze!

Przeziębienie mija więc czuję się ok. Macicę czuję że rozciąga i od wczoraj bóle okresowe ale bardzo delikatne więc się nie martwię:) Progesteron słaby ale prolutex już jedzie:) No i 2 godz temu zjadłam udko z rosołu i strasznie mnie mdli :baffled: na ciążowe jeszcze za wcześnie więc mam nadzieję że się nie zatrułam :oo2:
Wizyta...no właśnie nie wiem kiedy się idzie na pierwszą. I kiedy można już dostac l4 ciążowe?
A na kiedy wyznaczył Ci termin?
Ja byłam w 26dpt pierwszy raz na wizycie był zarodek i już dostałam L4 ciążowe po tej wizycie :) ja jak napisałam do mojej Pani doktor z wynikami po 3 weryfikacjach bety to sama mi ustaliła termin. :)

@Murawa @shaggy Ja przy pierwszej procedurze właśnie tak podeszłam zero zapachów i nawet makijazu itd.
Przy drugiej procedurze też zapytałam Pani doktor i powiedziała żeby perfumami w dniu transferu się nie psikac ale nie popadajmy w paranoję:) w pomieszczeniu gdzie embriolodzy dbają o nasze kropeczki ważne jest żeby nie było zapachów i to tyle .
Więc na pełnym makijażu poszłam oczywiście bez perfum I umylam się normalnie i założyłam ciuchy normalnie wyprane w swoich kapsułkach i płynie do płukania :)
Ale każdy podejdzie jak chce , wiadomo każda z nas chce dobrze ;)

Aj Zylwia -ja teraz trzeci raz i pierdolca już dostaję-to chyba dlatego,że tak bardzo chcę tej dzidzi i tak kure... nie znoszę porażek...Poprzednie razy jakoś tak mam wrażenie ,że nie do końca zrobiłam co trzeba...Wiem,że przesadzam -tak mówi głowa. A serce i trzęsąca się dupcia swoje :D

reklama
Do góry