Ale emcorton odstawia sie stopniowo a nie nagle..
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak jest brany przez krótki czas to nie trzeba schodzić stopniowo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale emcorton odstawia sie stopniowo a nie nagle..
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam chyba od około 20 dpt także u Ciebie może się zaczynaćAle przecież mdłości w 12 dpt to dużo za wcześnie. Kuźwa ja się wczoraj nie byłam w stanie przywrócić z jednego boku na drugi.
No wlasnie ja tez od czasu do czasu mam crinone zabarwione na ten sam kolor, tylko do tej pory to tak tylko czesciowo byl brudny a po wczorajszym plamieniu to caly. Mam nadzieje, ze wszystko jest ok. Jeszcze troche do 14 zostalo. Mialam sprawdzac serduszko detektorem ale za chwile bedzie usg to nie chce przesadzac.Dobrze kojarzysz. Mój crinone pochłania plamienie tzn.nie widzę typowego plamienia na wkladce tylko crinone wychodzi taki zabatwiony na ciemno brązowo/czarno. Myślałam, że już się uspokoilo, ale od wczoraj znów to widzę. Moja dr szukała przyczyny, szukała i do końca nie jest przekonana skąd to się bierze. Mam niby malusienki obszar bardziej ukrwiony (na szczęście z dala od Maleństwa) i to może być właśnie stąd (czyli pękające naczynka czy coś takiego). Z tego powodu mam L4, bo lepiej dmuchać na zimne. Wszystko inne zawsze dobrze, szyjka długa więc dbam o siebie, nie dzwigam, nie przemeczam się, itp. Myślę, że u Ciebie to też nic groźnego, bierzesz progesteron (mimo cyklu naturalnego), nie przemeczasz się (tak pisałaś) więc może taka nasza uroda...
Dolaczam sie do zuczen, czekamy na dobre wiadomosci@Olk@24 @Koniczyna82 niech ten transfer zakończy się upragnioną ciąża! Czekamy na info kiedy startujecie ❤
@hope322 mam nadzieję że już dziś dobrze u Was :* kciuki za maluszka❤ @aga06 serducha jak dzwon. !! ❤
![]()
A jakie leki bierzesz? Raczej lekarz powinien przepisac takie, ktore dziecku nie beda szkodzily. Gratki chlopcaPrzepraszam, że dopiero teraz ale mało tu zaglądam. Znam już płećbędzie chłopiec
wszystko z nim dobrze mimo wszystkich przeciwności ( tak mi powiedział lekarz). Określił moją ciąże jako ciąża wysokiego ryzyka ponieważ mam cukrzyce ciążową i nadczynność tarczycy ciążową więc musze brać leki, które mogą zaszkodzić maluszkowi
Ale musimy być dobrej myśli.
A co u Ciebie ?miałaś w styczniu zaczynać prawda ?
![]()
Że macica się oczyszcza z resztek tak mi mowiliU mnie dzis na szczescie czysto. Pol nocy nie spalam i latalam do lazienki patrzec czy krwawie. Na szczescie to byla tylko plamka i crinone dzisiaj wylecialo cale brazowe. @Oczekiwanie2017 Ty chyba kiedys pisalas, ze masz male plamienia tylko ich nie widac, bo crinone je pochlania, dobrze kojarze? Wiesz od czego one byly? W ogole dziewczyny jak lekarze tlumacza brazowe plamienia?
Dziekuje Wam za wczorajsze wsparcie :* jestescie kochane.
Przyłączam się do życzeń
Dziewczyny miłego dnia![]()