reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Przeczytałam wszystko dziewczyny ale produkujecie <3 gratuluję udanych wizyt dużo chłopców się szykuje czyżby mi jedynej lekarz powiedział ze będzie dziewczynka? Ciekawe na ile to się sprawdzi xd a tak z innej beczki to wszyscy już u Was wiedzą o ciąży?
U mnie od swiat rodzina tak. Jeszcze nie wszyscy znajomi.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Gratuluję udanych wizyt, super że wszystko idzie Nam do przodu i jak narazie nic się nie dzieje oby tak do Lipca :)
Ja jak rodzilam to na 15 dzieci był tylko jeden chłopczyk mój synek taki rodzynek :) pielęgniarki się śmiały że do domu nie chce iść bo tu same kandydatki na zone

Przeczytałam wszystko dziewczyny ale produkujecie <3 gratuluję udanych wizyt dużo chłopców się szykuje czyżby mi jedynej lekarz powiedział ze będzie dziewczynka? Ciekawe na ile to się sprawdzi xd a tak z innej beczki to wszyscy już u Was wiedzą o ciąży?
U mnie najbliższa rodzina i paru znajomych, ale brzuch mam taki, że coraz więcej ludzi zaczyna mi się przyglądać, ale na razie nikt nie pyta.

p19uqqmzxqi22hcj.png

U mnie wiedzą rodzice i moje rodzeństwo i parę znajomych a najlepsze to ze mieszkamy z tesciami a oni jeszcze nie wiedzą ale chyba niedługo sami zauważa xd

Moja babcia zawsze mi mówiła a na 95 lat (piękny wiek sprawna, troszkę ostatnio przygluchla ale i tak slyszy, sama pisze listę z zakupami co chce bez okularów i na wieczku od lekarst bo szkoda na notes, zresztą jak się jej kupi to chowa hehe) że jak się rodzą same chłopaki to szykuje się wojna i zawsze jak do niej pojadę to mi to powtarza :) ale ktoś jeszcze mi o tym mówił może taki przesad :)

Moja babcia zawsze mi mówiła a na 95 lat (piękny wiek sprawna, troszkę ostatnio przygluchla ale i tak slyszy, sama pisze listę z zakupami co chce bez okularów i na wieczku od lekarst bo szkoda na notes, zresztą jak się jej kupi to chowa hehe) że jak się rodzą same chłopaki to szykuje się wojna i zawsze jak do niej pojadę to mi to powtarza :) ale ktoś jeszcze mi o tym mówił może taki przesad :)
Też o tym słyszałam właśnie :)

U nas nikt nie wie ;) oprócz mojej mamy. Myślę ze jak będę robić dzieciom impreze urodzinową pod koniec stycznia to powiemy.

U mnie wie kilka osób, rodzice, teściowie, dwóch wujków, reszta miała się dowiedzieć jutro na moich urodzinach, no ale ze względu na brak solenizantki urodzin nie będzie

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry