reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja wlasnie odebralam dzieci ze szkoly i ciesze sie ze 2 dni spokoju mam ;)
Tak sobie ogladam te wozki i na nic nie moge sie zdecydowac, za duzo tego narobili :D

7u22gzu3fqrpf7u3.png

No to wkoncu masz weekend:)

U mnie wiedzą rodzice i moje rodzeństwo i parę znajomych a najlepsze to ze mieszkamy z tesciami a oni jeszcze nie wiedzą ale chyba niedługo sami zauważa xd
Patrz a ja myslalam ze tylko ja tesciom nie powiedzialam. Ja tez z tesciami mieszkam i nie wiedza jeszcZe

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To moja przyjaciółka sobie tak w głowie zakodowala , ze urodzi 10.10.10 no i urodziła wszyscy bylismy w szoku bo termin miala na 15 ego a 4 lata później znów się uparla że 10.10.14 i też jej się udało:D za mną chodzi 9.07.2018 ale czy to się sprawdzi to nie mam pojęcia :) 22ego mam urodziny więc już byśmy byli w domku i mam nadzieję , że taki sobie sprawie prezencik :) najlepszy na świecie ♥️
A moje dzieciaki zawsze wybierały urodziny albo imieniny, mój synek miał być Majowy a się urodził kwiecień dzień po męża urodzinach więc nie wiadomo czy teraz się na jakiegoś 30 czerwca nie zalapie mąż ma 29 imieniny a to już będzie skończony 37 tydzień to kto wie:)

Do góry