reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja cos tez kiepski nastroj mam, jakis taki dolek [emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Stało się coś? Czy taka burza hormonalna?

reklama
Hej dziewczyny :) tyle piszecie że ciężko jakoś się wbić w Wasz rytm i zacząć pisać :D Chciałam tylko się pochwalić że jestem już po prenatalnych, dzidzi zdrowe, bardzo niskie ryzyko wad genetycznych więc trochę ulżyło, nawet już umówioną mam wizytę na badania połówkowe na marzec he :D Widzę że tu dużo chłopców się szykuje więc u mnie dla odmiany będzie dziewczynka, prawdopodobnie Liliana :) Od zawsze to imię mi się marzyło więc pewnie tak już zostanie, chociaż Nela też mi się podoba :)
A tak trochę z innej beczki czy rozważa któraś z Was poród w prywatnym szpitalu? A może już któraś rodziła tak? Ja sobie nie wyobrażam rodzić państwowo bo u nas nie ma wyboru szpitali bo jest jeden i niestety opinie ma straszne :( Ale do najbliższego prywatnego szpitala mam prawie 3h drogi autem więc trochę się boję jak to z dojazdem by było. Chociaż pierwsze dzieci rodzi się naturalnie niby od 8h w górę więc pewnie zdążę :D Sama już nie wiem, dobrze że mam jeszcze czas do namysłu, ale marzy mi się rodzić tam gdzie sobie upatrzyłam :)

Hej dziewczyny :) tyle piszecie że ciężko jakoś się wbić w Wasz rytm i zacząć pisać :D Chciałam tylko się pochwalić że jestem już po prenatalnych, dzidzi zdrowe, bardzo niskie ryzyko wad genetycznych więc trochę ulżyło, nawet już umówioną mam wizytę na badania połówkowe na marzec he :D Widzę że tu dużo chłopców się szykuje więc u mnie dla odmiany będzie dziewczynka, prawdopodobnie Liliana :) Od zawsze to imię mi się marzyło więc pewnie tak już zostanie, chociaż Nela też mi się podoba :)
A tak trochę z innej beczki czy rozważa któraś z Was poród w prywatnym szpitalu? A może już któraś rodziła tak? Ja sobie nie wyobrażam rodzić państwowo bo u nas nie ma wyboru szpitali bo jest jeden i niestety opinie ma straszne :( Ale do najbliższego prywatnego szpitala mam prawie 3h drogi autem więc trochę się boję jak to z dojazdem by było. Chociaż pierwsze dzieci rodzi się naturalnie niby od 8h w górę więc pewnie zdążę :D Sama już nie wiem, dobrze że mam jeszcze czas do namysłu, ale marzy mi się rodzić tam gdzie sobie upatrzyłam :)
Gratulacje super że dzidzia zdrowa. Super że dziewczynka mam cichą nadzieję że u mnie też

Stało się coś? Czy taka burza hormonalna?
Nie, nic sie nie stalo. Tak po prostu [emoji6] M mnie wnerwia i przykro mi, ze nie chce zmienic pewnych rzeczy, ktore sa dla mbie wazne. Poza tym sporo rzeczy jest do ogarniecia, a ja sie zawsze stresuje takimi sprawami. No i oczywiscie kasy brak na wszystko. Eh...duzo by wymieniac. Zawsze cos[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Super!

Dzień dobry :)

@Margana w masz u siebie dzisiaj słońce? W wawie swieci i od razu jakoś mi lepiej :)

Chciałam wyjść na spacer z dzieckiem, ale moje dziecko jest typowym domatorem i nigdzie nie chce się ruszać, bo się bawi ‍♀️♀️♀️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie swieci, a mi i tak nie pomaga [emoji53] Nic mi sie nie chce.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

U nas jest prywatna porodowka od kilku lat, ale nie mam o niej dobtego zdania.
Poza tym robia tylko cc i tylko zdrowe ciaze. A jak cos sie z dzieckiem dzieje to jest odsylane do panstwowego szpitala. Dla mnie to chore placic tyle kasy za same warunki lokalowe.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Nie, nic sie nie stalo. Tak po prostu [emoji6] M mnie wnerwia i przykro mi, ze nie chce zmienic pewnych rzeczy, ktore sa dla mbie wazne. Poza tym sporo rzeczy jest do ogarniecia, a ja sie zawsze stresuje takimi sprawami. No i oczywiscie kasy brak na wszystko. Eh...duzo by wymieniac. Zawsze cos[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

No a hormony pewnie Ci jeszcze w tym niepomagaja biedna :( faceci tacy są ...kazdy jest na swój sposób walniety... I ma jakieś Jak ja to mówię "ala " . Czasami chwilą ciszy wystarcza żeby przemyśleli i doszli do odpowiedniego wniosku ..

reklama
Do góry