dżoasia
Fanka BB :)
W sensie rozeznane w temacie immunoAj dont noł o co kaman![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W sensie rozeznane w temacie immunoAj dont noł o co kaman![]()
@zylwia @Jeszczeniematka Dziewczyny kciuki za wizyty!! Zdjeciaa poprosimy!!!
@dreamscometrue nadal kciuki za.królewne Zosieńke!!!
A u mnie dzis... bylo sikane... ale o 6 nic nie bylo... A teraz takie cos...
Heh, no wlasnie to nie wyglada jak kreska tylko jak dorysowane kontury kreskiTakie coś? Piękna druga kreseczka. Mi też 5dpt wyszła i narazie rozwija się z niej mały Czlowieczek. Jutro prędko na betę (chyba, że już dziś pojedziesz. Gratulacje z całego serducha.
@zylwia @Jeszczeniematka Dziewczyny kciuki za wizyty!! Zdjeciaa poprosimy!!!
Pewnie że łatwiej coś widać gdyby nic się nie działo byłaby czysta biel wierzę że beta jutro to potwierdzi.Heh, no wlasnie to nie wyglada jak kreska tylko jak dorysowane kontury kreskii nie wiem kiedy sie pojawilo dokladmie bo sprawdzalam po 3 godz
ale jakos tak latwiej czekac na jutro
![]()
Na bete jutroNo nie wierzęDżoaśce się w nowym roku w głowie poprzestawiało
Nad wczesną betą się zastanawiała, za to pierdykneła sobie jeszcze wcześniejszego sikacza
Gratulejszyn!!! Leć na betę![]()
Ale z Ciebie niecierpliwiec@zylwia @Jeszczeniematka Dziewczyny kciuki za wizyty!! Zdjeciaa poprosimy!!!
Jak masz zapasy to siknij wieczoremNa bete jutro
Wiem, ze mnie powalilo ale ostatnio tyle bylo tych sikaczy pozytywnych w 5dpt ze stwierdzilam, ze nie bede gorsza, a coa najbardziej zachecajacy jest fakt, ze bąble byly ciut mlodsze niz ostatnio bo byly 4.2.1 i 3.2.1 i teansfer byl przed 18a dopiero no i sikaniec poranny
![]()
Woooooooooow!!!!!!@zylwia @Jeszczeniematka Dziewczyny kciuki za wizyty!! Zdjeciaa poprosimy!!!