1
174974
Gość
Przed wizytą u lekarza, czyli w listopadzie. Teraz mam wizytę za 3 tygodnie.A kiedy ostatnio badalas poziom tsh?
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przed wizytą u lekarza, czyli w listopadzie. Teraz mam wizytę za 3 tygodnie.A kiedy ostatnio badalas poziom tsh?
![]()
No to skoro masz dwójkę dzieci to sobie sama na swoje pytanie odpowiedź czy to mogą być objawy ciąży [emoji14]17 lat temu też byłam pewna ze jest bezpiecznie i mam syna.
Między czasie miałam studniówkę![]()
miałam w tym cyklu owulacje w 10dc.Ale ja się nie stresie,nie mam czym
Tylko ta owulacja w 10 dniu...
Ja mam w sygnaturze, ale jej nie widać w aplikacji, bo częściej korzystam z komputera. Www.tnij.at/starania2018Ja testuję tak jak Ty, ale wątpię czy doczekam. Czuję się mega okresowo.
A na marginesie, jak odszukać naszą tabelkę? Chciałam do niej zajrzeć z komputera i nie znalazłam... Będę wdzięczna za wskazówki.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki wielkie!Temperatura po owulacji wzrasta średnio o pół stopnia. Czasem trochę więcej, czasem trochę mniej. To bardzo jednostkowa sprawa. Żeby wiedzieć cokolwiek trzeba mierzyć temperaturę od pierwszego dnia cyklu. Ważna jest ta temperatura wyjściowa w 1 dc, bo ona nam powie o ile w fasie luealnej jest wyższa temperatura i czy może zwiastować ciążę. Tuż przed @ temperatura spada do wyjściowej. Temperaturę, żeby cokolwiek z niej odczytać trzeba mierzyć zawsze rano, przed wstaniem z łóżka, o tej samej porze, najlepiej w ustach, pochwie lub odbycie. U mnie np. podwyższona temperatura w dniu planowanej @ była pierwszym zwiastunem ciąży. W obu moich ciążach. Żadnych innych objawów nie miałam.
Ale! Prawda jest taka, że jeżeli masz temperaturę około 37 stopni utrzymującą się pod koniec cyklu można podejrzewać ciążę, ale dopiero jak minie termin @ nabiera ona faktycznego znaczenia.
no może tak byćWitam dziewczyny.
Potrzebuje porady doświadczonych staraczek.
Otóż... Nie staram się specjalnie,ale też nie zabezpieczamy się tylko stosunek przerywany. Wiem czym to "grozi" i ok
Cykle mam 30dniowe i owu zawsze ok 16dnia. W tym cyklu było inaczej. Ostatnia@ 21.12 . Doświadczeni pewnością kochalismy się do końca do 8dnia przekonani o bezpiecznstwie,a 10dnia pojawił się ból jajników i plodny śluz...Pierwsza taka sytuacja.
A od trzech dni mam zawroty głowy,czasem mdłości. Wielkie i bolesne cyrki(zwłaszcza wieczorem) i skurczowe pobolewania podbrzusza... Czy możliwe że to ciąża?