dżoasia
Fanka BB :)
A ty kochana masz jakies przegryzki w zasiegu reki? Moze zuj cos caly czas i nie dawaj za wygrana. Moze juz niedlugo ci przejdzie:*Ja bym chętnie chociaż połowę oddała :-) do tej pory boję się wstać z łóżka![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ty kochana masz jakies przegryzki w zasiegu reki? Moze zuj cos caly czas i nie dawaj za wygrana. Moze juz niedlugo ci przejdzie:*Ja bym chętnie chociaż połowę oddała :-) do tej pory boję się wstać z łóżka![]()
Mam ale odrzuca mnie od wszystkiego. Od rana walczę z bananem ale jeden gryz i zwrotA ty kochana masz jakies przegryzki w zasiegu reki? Moze zuj cos caly czas i nie dawaj za wygrana. Moze juz niedlugo ci przejdzie:*
Powidzenia, dziewczynki. To bedzie piekny dzien@dżoasia wariacie kciuki![]()
wiadomo, że to tylko formalność
bety do nieba !!!!!!!
@Doris30:-) kciuki za malucha !!Zaciskaj nogi i niech zostaje z mamusia na 9 miesięcy!!
❤
Kuzwa to niezle. A cos suchego? Platki kukurydziane np?Mam ale odrzuca mnie od wszystkiego. Od rana walczę z bananem ale jeden gryz i zwrot![]()
oj bananów to nie polecam, właśnie kojarzą mi się tylko z bełtem....Mam ale odrzuca mnie od wszystkiego. Od rana walczę z bananem ale jeden gryz i zwrot![]()
Próbowałam krakersy to zdecydowanie mi nie podchodzi. O widzisz,spróbuje płatki kukurydziane :-)Kuzwa to niezle. A cos suchego? Platki kukurydziane np?
Haha mi się tak wszystko ostatnio kojarzyoj bananów to nie polecam, właśnie kojarzą mi się tylko z bełtem....
dr mi mówiła że banany są spoko także próbuje wszystkiego. Masz dziś wizytę?jutro ktg...Haha mi się tak wszystko ostatnio kojarzydr mi mówiła że banany są spoko także próbuje wszystkiego. Masz dziś wizytę?
Na serduszko to raczej jeszcze za wczesnie. Brazowe plamienie jak wiesz nie powinno byc grozne. Ja wczoraj wyczytalam, ze czasami po implantacji mala ilosc krwi zamiast wyplywac moze sie zatrzymac i zrobic krwiaczka i potem sa planienia, organizm sie oczyszcza. Mam nadzieje, ze u Ciebie malenstwo zdrowo rosnieCześć dziewczyny, rano na wkładce trochę brązowego plamienia, a potem po siku wyleciał niewielki brązowy skrzep (sorki za szczegóły). Napisałam do mojej pani doktor żeby umówić się na dzisiaj lub jutro na wizytę do niej, to będzie 20 dpt, to pęcherzyk powinno być widać na pewno, a jak z serduszkiem? Ale mam naprawdę źle przeczucia, jeszcze w połączeniu z tym że mnie cycki nie bolą a w nocy śniło mi się ze obudziłam się cała w krwi i że pojechałam do szpitala
To trzymam kciuki aby zaczęło się coś u Was dziać!! Który masz dokladnie tc??jutro ktg...