reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Zależy od lekarza bo nie każdy chce mówić bo to często ulega jeszcze zmianie... Ale mam wielką nadzieję, że u mnie już tak zostanie [emoji4]

f2w39n7303c24ozn.png
Mój lekarz z 1 ciąży w ogóle nie zdradza płci bo kiedyś jakaś wariatka kupiła wszystko różowe, urodziła chłopca i zrobiła mu mega awanturę. Ja go prosiłam na polowkowych, ale stwierdził, że nie powie. Potem coś podczas pomiarów mamrotał do siebie i usłyszałam zwrot "żeby fajny chłop był" popatrzylam na niego, ale się usmiechał do siebie i nic nie powiedział. Nie wiem czy to był przypadek czy jednak mi zasugerował płeć tak, żeby w razie czego się potem wyprzeć, że on nic nie mówił.

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Mój lekarz z 1 ciąży w ogóle nie zdradza płci bo kiedyś jakaś wariatka kupiła wszystko różowe, urodziła chłopca i zrobiła mu mega awanturę. Ja go prosiłam na polowkowych, ale stwierdził, że nie powie. Potem coś podczas pomiarów mamrotał do siebie i usłyszałam zwrot "żeby fajny chłop był" popatrzylam na niego, ale się usmiechał do siebie i nic nie powiedział. Nie wiem czy to był przypadek czy jednak mi zasugerował płeć tak, żeby w razie czego się potem wyprzeć, że on nic nie mówił.

p19uqqmzxqi22hcj.png
Na pewno sugerował [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

I znowu w domu. Objawy bolowe zupelnie. Za to gratis mam infekcje i dwa antybiotyki na tydzien. Mam nadzieje, ze szybko pomoga.
Tutaj nie nadrobie czytania. Nie moglam sie skupic w szpitalu cos na czytaniu.
Mam nadzieje, ze u Was wszystko ok :)

I znowu w domu. Objawy bolowe zupelnie. Za to gratis mam infekcje i dwa antybiotyki na tydzien. Mam nadzieje, ze szybko pomoga.

O kurczę , ale najważniejsze że infekcja wykryta i szybkie działanie w domu szybko do siebie dojdziesz dużo zdrówka dla Was:)

Dziewczyny a powiedzcie mi co sadzicie o tym. Kiedys bylam z corka na przeswietleniu zeba jakos na poczatku ciazy. Weszlam z nia normalnie do pomieszczenia gdzie przeswietlaja i dopiero jak Pan robil zdj, to wyszlam. Po jakims czasie to samo. Tylko zamiast Pana, to byla babeczka. Zapytala czy nie jestem w ciazy. Ja mowie, ze jestem, a ona taka wystraszona, ze nawet do tego pomieszczenia nie wolno mi wejsc. I od tego czasu tak sie glowilam, czy wczesniejszy pobyt tam, moze jakos zaszkodzic, mimo ze przy samym RTG nie bylam. Na drzwiach nie bylo info, tylko dopiero w srodku, ze w razie ciazy, nalezy poinformowac o tym.

xrotgov3q3o4y33i.png

Mam nadzieję, że szybko Ci ten czas zleci :) ja następna wizytę u ginekologa mam dopiero za miesiąc... Więc nie wiem jak dam radę [emoji39]

f2w39n7303c24ozn.png
Ja ostatnio widzialam dzidzie na prenatalnych 28.12. A tetaz wizyta 23.01, ale chyba bez usg, bo ide do przychodni po l4 i skierowanie na badania i pewnie z wynikami kaze mi przyjsc do gabinetu.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

p19uqqmzxqi22hcj.png
Moj lekarz tez nie chce sie wypowiadac. W pierwszej ciazy nie powiedzial mi ani razu. O plci dowiedzialam sie na polowkowym u innego lekarza i z ta wiedza zostalam do porodu. Tetaz pewnie tez tak bedzie [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Dobrze, ze w domku. Oby infekcja szybko przeszla i zeby sie juz nic nie dzialo!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry