Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kochana wiem co czujesz też się bałam bardzoGratulacjeja jutro na bete i aż się trzęsę ze strachu. W którym dniu robilas ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A co wykupowalas? Nastepnym razem sie odezwij to cos pomyslimyDzien doberekDzis 25dc,podbrzusze boli wiec @ tuz tuz z czego sie bardzo ciesze. Wczoraj bylam w aptece i znow ponad 100 zl wydane na leki. Milego dzionka
![]()
Na 10000% wyjdzie dużaGratulacjeja jutro na bete i aż się trzęsę ze strachu. W którym dniu robilas ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Suplementy. Vigantolette Max i Ovarin a dzis musze kupic Bio selen + cynk. Ile u Ciebie w aptece kosztuje?A co wykupowalas? Nastepnym razem sie odezwij to cos pomyslimy![]()
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Zobacz sobie na apteka geminiSuplementy. Vigantolette Max i Ovarin a dzis musze kupic Bio selen + cynk. Ile u Ciebie w aptece kosztuje?
![]()
To czekanie jest wykraczające poza granicę wytrzymałości.Na 10000% wyjdzie duża) Koniecznie daj znać jaki wynik
A ja się witam w 19dcPiersi mnie bolą od owu i ciągle czuję coś w podbrzuszu- jest i przechodzi i tak ciagle. Ale nie chce sobie wrkęcać że to to. Wyjdzie za kilka dni
Ps. Może to kogoś zainteresuje- w Rossmannie ruszyła od dzisiaj nowa promo 2+2![]()