reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jestem po wizycie dziewczyny iiii będzie synuś nawet na USG pokazał co nieco aż lekarka się śmiała że aż tak się rozlozyl :) wracam do domu a tak mnie mdli mamnadzieje że niezwymiotuje w aucie już się rozpielam i uchyliłam okno czyżby nawrót mdłości i wymiotow :szok:

Gratulacje kolejny chłopak moje 3 koleżanki tez maja chłopaków jedna ur wczoraj druga ma termin na kwiecień a trzecia na luty

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Ja już się tak stresuje wizytą że od razu ciśnienie mam dobre 120/80 a normalnie 90/60 hehe ale za to puls też mam wysoki 93... Czuję normalnie jak mi serce wali i szybko się od razu męczę... Eh chce już wiedzieć że wszystko jest dobrze.. ;(

p19u3e3kpm6yp9kv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
To masz normalne ciśnienie identyczne jak ja 90/60. Teraz mam podniesione w ciąży 114/74. A puls 63. Pijesz kawę?

@nagini - ja prowadzę ciążę prywatnie (mam z pracy abonament - pierwszy raz się przydał ;))
Ale prenatalne odzielnie, w innej przychodni, itd., więc musiałam za pierwsze zapłacić.

0d1yrjjgtd95fou3.png

Jestem po prenatalnych [emoji16][emoji16] wszystko jest jak należy [emoji16] Kruszynka sie bardzo wierci ma dziś 7cm i 4mm :) podczas usg oprócz lekarza i mojego faceta byli też studenci 5 roku :) chyba mają takie ćwiczenia [emoji16] dziewczynki jakie Wasz maluch ma tętno? Mój 153 u na min i nie wiem czy to dużo czy mało :) ale na pewno norma :)

f2w39n7303c24ozn.png
Mój miał ostatnio 150 i też było ok [emoji4][emoji4][emoji4] gratulacje [emoji8][emoji8]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Jestem po prenatalnych [emoji16][emoji16] wszystko jest jak należy [emoji16] Kruszynka sie bardzo wierci ma dziś 7cm i 4mm :) podczas usg oprócz lekarza i mojego faceta byli też studenci 5 roku :) chyba mają takie ćwiczenia [emoji16] dziewczynki jakie Wasz maluch ma tętno? Mój 153 u na min i nie wiem czy to dużo czy mało :) ale na pewno norma :)

f2w39n7303c24ozn.png

Gratulacje !!! Moj miał 148 tętno ale się ociągał chyba miał drzemkę w każdym razie lekarz powiedział ze jest Ok

16udyx8di9hvrs5t.png

f2w39n7303c24ozn.png

Super gratuluję;)

reklama
Jestem po wizycie dziewczyny iiii będzie synuś nawet na USG pokazał co nieco aż lekarka się śmiała że aż tak się rozlozyl :) wracam do domu a tak mnie mdli mamnadzieje że niezwymiotuje w aucie już się rozpielam i uchyliłam okno czyżby nawrót mdłości i wymiotow :szok:

Super! Gratuluje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry