Najwidoczniej z moją przyjaciółką jesteście jakieś anomalie [emoji23]Ginekolodzy też się ze mną kłócili, że to nie możliwe że przy tak dużym wyniku czyli ponad 1040 testy nie wyszły pozytywne skoro wykrywają już 25mIl/ml.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najwidoczniej z moją przyjaciółką jesteście jakieś anomalie [emoji23]Ginekolodzy też się ze mną kłócili, że to nie możliwe że przy tak dużym wyniku czyli ponad 1040 testy nie wyszły pozytywne skoro wykrywają już 25mIl/ml.![]()
Kurcze ciężko powiedzieć jakoś każda z osobna utknela mi w pamięci ale najlepiej mi się czytało Zalatw pogode ja zajmę się reszta książka jest super chyba z zeszłego rokuTa książka pt Pusta kołyska... Oglądałam chyba film. Albo to coś innego. Aczkolwiek bardzo ciekawe tytuły, tyle, że nawet nie przeczytałam swoich książek. Ale może kiedyś popatrzę i kupię sobie coś z tych tytułów, zapiszę sobie je.A co polecasz najbardziej?
Nasz tez uciekł kilka razy z winy nie zamkniętej klatki przez synka, ale na szczęście przeżył .Wiem wiem, chodziło mi, że z takich malutkich zwierzaczków to szczurka chciałam mieć.Źle skonstruowałam zdanie. Mój narzeczony za dziecka miał chomika, uciekł mu z klatki, wszedł pod łóżko, jego brat podniósł łóżko żeby go złapać, chomika nie było. Upuszczając łóżko chomiczek się zjawił, ale niestety został zmiażdżony.![]()
![]()
Oj, może nie kochasz, ale na pewno byś nie skrzywdziła nie?Migdalove - Ty tu testuj
Eklerka - to ja nie kocham zwierząt, a nie powiedziałabym, żebym ludzi nie potrafiła kochać
Ja bym już chciała zacząć nowy cykl starań![]()
Tak pusta kołyska był podobny film choć bym powiedziała ze to samo...Kurcze ciężko powiedzieć jakoś każda z osobna utknela mi w pamięci ale najlepiej mi się czytało Zalatw pogode ja zajmę się reszta książka jest super chyba z zeszłego roku
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Oj wątpię.@Migdalove biel bielą ale poki wrednej nie ma to jakas nadziejka sie jeszcze tam tli ...ale by byly jaja jakby okazalo sie ze jestes w ciąży i to takiej ze znikająca kreseczka :-) :-)![]()
A może przez nieprzespane noce i płynów dużo pijesz i mocz jest zbyt rozcieńczonyOj wątpię.Chociaż wiadomo, różnie się dzieje. Brzuch coraz częściej mnie boli na @.
![]()
Wątpię, przed snem wypilam może szklankę wody gdzie później poszłam siusiu, a w nocy nie chodzę po domu jak nie śpię tylko leżę w łóżku, dopeiro rano idę do toalety.A może przez nieprzespane noce i płynów dużo pijesz i mocz jest zbyt rozcieńczony?
Nadal trzymam mocno kciuki!
A Ja bym zrobiła normalny test płytkowy nie z Allegro!Wątpię, przed snem wypilam może szklankę wody gdzie później poszłam siusiu, a w nocy nie chodzę po domu jak nie śpię tylko leżę w łóżku, dopeiro rano idę do toalety.![]()