reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja z 47kg wskoczyłam na 48kg szał :D

p19u3e3kuuostlcz.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Chudzinka,wazysz tyle co moj 10 letni syn. I wzrost masz ten sam co on[emoji3]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się z wami dziewczyny z rana. U mnie 14 tydzień. I zastanawia mnie jedna rzecz. ... dokładnie tydzień temu byłam na wizycie i ważyłam 74 kg ( tak wiem strasznie dużo :( ale taka już moja natura niestety ) a dziś się ważyłam i spadłam z wagi do 69.700 kg czy to normalnie w tak krótkim czasie tyle spać z wagi? Dodam że jem normalnie tak jak zawsze. Czy wam też tak waga spadła? ?

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

A i sprawdzałaś tarczyce ? Przy niej jedne chudna a inne tyja, albo anemia? Najlepiej jakbyś dla wlasn3go spokoju zrobiła podstawowe badania krwi :)

Ile bym dała żeby tyle ważyć [emoji53] niestety odziedziczyła tendencje do puszystosci (że tak ładnie to nazwę :D ) po babci i cioci. Mimo że jem na ogół mało toni tak nigdy nie spadłam z wagi a w szczególności nie tyle co teraz. Juz nie pamiętam kiedy ostatnio miałam 6 z przodu w wadze :D

f2w3yx8ddqkwmvgt.png
A może masz problem z tarczycą? Badałaś TSH?

Cieszę się że mam taką teściową. Jest to wspaniała kobieta
Super masz tesciowa. Niestety jest tak ze ci co maja wiecej nie sa chetni do dzielenia. A ci ktorzy zyja skromnie ,podziela sie ostatnio kromka chleba. Najwazniejsze zebys byla szczesliwa.

W przyszłym tygodniu idę jeszcze na podstawowe wszystko badania bo po zmianie lekarza ten obecny woli mieć bieżące wyniki i kazał jeszcze raz mi zrobić wszytko badania

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

A no i dobrze :) może tarczyca szaleje :) albo poprostu dzidzia więcej potrzebuje i to są właśnie te kcal o które niezwiekszylas i których nie dostaje i pobiera od Ciebie :)

reklama
Polecam sie,jakby co to corka nosi ubrania na 152.Wiec spokojnie wejdziesz.

Haha Oliwia Caritas :D ale tak serio to często kupuje ciuchy w dziale dziecięcym :D np ostatnio spodnie narciarskie :D i były sporo tańsze niż te w dziale dla adoroslych [emoji14]

p19u3e3kuuostlcz.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry