reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
A moze grupa na fb??
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie mam fb
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Dobra to jak jestescie bardziej obcykane to zrobie wy ta grupe bo ja za cholere nie pamietam jak to szlo......a tymczasem lece po szarancze do szkoly i na zakupy
Nowaja16
U mnie też po jedzeniu szczególnie słodkim xdGratuluje ruchow u mnie na poczatku tez bylo smyranie a teraz wlasnie takie pukniecia szczegolnie po jedzeniu.
Onaszczesliwa2018
Nieja jestem antyfb, a lubię z Wami pisać... Jak uciekniecie na fb, to zostanę sama
Ale wątek zamknięty jak najbardziej jestem za
![]()
No ja właśnie też ...kiedyś miałam ale to nie dla mnie
Nowaja16
Ja też kiedyś miałam fb ale jakoś mi się znudził i usunełamNo ja właśnie też ...kiedyś miałam ale to nie dla mnie![]()
Onaszczesliwa2018
Na mlodych mamach mielismy taki zamkniaty. Mielismy osobny watek do zdjec i do komentowania jak i pikantne rozmowy.Mysle ze to dobre rozwiazanie bo nie kazda z nas chce zeby bardziej osobiste spr.czytal ogol a jedynie zaufana grupa.
Dokładnie. Popieram . Bo nigdy nie wiadomo kto to czyta , a np się nie ujawnia i się może okazać że sąsiadka jest "na bieżąco "a człowiek nawet o tym pojęcia nie ma haha . Już ostatnio się właśnie nad tym zastanawialam i czy czasem nie zmienić zdjęcia profilowego
kinga30
Ja mam 40,41 nr stopyJustme dobrze, że Cię Jeszce dziś przyjmie. Ja tez mam mózg ciążowy
Ola ja tez mam 41 nr stopy, 173 i waze duuuzo więcejwięc ja jestem duża kuleczka
Dziewczyny na czym polega grupa zamknięta? Musialabym mieć aplikacje ściągnięta?

reklama
Sąsiadka jak sąsiadka. Ale nie uśmiecha mi się żeby np. moi uczniowie mnie ppdczytywaliDokładnie. Popieram . Bo nigdy nie wiadomo kto to czyta , a np się nie ujawnia i się może okazać że sąsiadka jest "na bieżąco "a człowiek nawet o tym pojęcia nie ma haha . Już ostatnio się właśnie nad tym zastanawialam i czy czasem nie zmienić zdjęcia profilowego![]()
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: