reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tylko żeby mój powrót był zaliczony to muszę zrobić badania dopuszczające do pracy i właśnie nie wiem czy w takim dniu mogą mnie zwolnić czy nie. Bo w czasie urlopu napewno mogą zwolnić.
Iskra w czasie urlopu (usprawiedliwiona nieobecność)nikt cię nie zwolni tym bardziej kobietę w ciąży(chyba nie ma takiego wariata bo w przypadku uznania przrz sąd za bezzasadne to pracodawca płaci pensję za cały okres pozostawania bez pracy a takie sprawy w sądzie trwają 2-3 lata:-) :) . Na twoim miejscu dostarczyłabym zaświadczenie od ginekologa o ciąży do pracodawcy i napisała o urlop na żądanie a następnego dnia poszła na zwolnienie ciąża. Oczywiście zdolność do pracy przy urlopie to kwestie dyskusyjne ale przeważa opinia że dopiero jest potrzebna przy dopuszczeniu do pracy a na urlopie to się chyba nie pracuje:rofl2: buziaczki i uwierz mi że pracodawca nic nie zakwestionuje, bo mu się to poprostu nie będzie opłacało

Ja biorę od ponad roku nexpram Ale po pół tab i jest dobrze nie mam ataków płaczu jest nieźle; )
No ja juz nie mpge sie doczelac az zaczna mi dzialac. W ogole musze napisac dziewczyny ze sie ogarnelam. Nie bede dluzej siedziec i czekac nie wiadomo na co. Od pt.zaktualizowane cv i aktywnie wysylam codziennie[emoji5] rozpoczelam spacery niw siedzw juz w 4 scianach non stop. Planuje wrocic na anglik i szukam wlasnie wtjazdu na ferie [emoji5] aha i najwazmiejsze zaczelam umawiac sie zw znajomymi bo uciekalam ostatni rok od ludzi. Latwo nie bedzie ale trzeba isc do przodu[emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

No ja juz nie mpge sie doczelac az zaczna mi dzialac. W ogole musze napisac dziewczyny ze sie ogarnelam. Nie bede dluzej siedziec i czekac nie wiadomo na co. Od pt.zaktualizowane cv i aktywnie wysylam codziennie[emoji5] rozpoczelam spacery niw siedzw juz w 4 scianach non stop. Planuje wrocic na anglik i szukam wlasnie wtjazdu na ferie [emoji5] aha i najwazmiejsze zaczelam umawiac sie zw znajomymi bo uciekalam ostatni rok od ludzi. Latwo nie bedzie ale trzeba isc do przodu[emoji16]

Aha i jezeli jest tu jakas HRoweczka poszukujaca pracownikow to dawajcie znaka na priv[emoji5][emoji5]

Sporo zrobione, kominek, podlogi,.schody lazienki, ale kuchni nie ma jeszcze, barierki do schodow, drzwi wewnetrznych... opoznia sie jak choroba...
Juz nie mam parcia zeby wracac szybko... moze w polowie lutego?
Ale bede cham i pochwale sie kominkiem chociaz jeszcze go nie widzialam na żywo
1515578940-0167469a06614ed1-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze Wam u mamy :-) no piękny kominek! Super. To już z górki :-)

reklama
Do góry