dżoasia
Fanka BB :)
No to moze sie sprawdza to o tym skokowym wydzielaniuNo właśnie nie
Ostatnio krew była po lekach ok 10-11.
Dziś o 8 przed lekami na czczo.
Ale tak na chłopski rozum to po lekach powinien jeszcze bardziej podskoczyć a nie spadać![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to moze sie sprawdza to o tym skokowym wydzielaniuNo właśnie nie
Ostatnio krew była po lekach ok 10-11.
Dziś o 8 przed lekami na czczo.
Ale tak na chłopski rozum to po lekach powinien jeszcze bardziej podskoczyć a nie spadać![]()

Iskra albo jeszcze jedna opcja od neurologa weź zwolnienie do piątku a w poniedziałek idź do ginekologai będziesz miała nowy okres zasiłkowy, beta cudowna gratulacje
![]()
Wynik jak marzenie3533
Progesteron 17,22![]()
Jedyne co moze ,ale nie musi to wydluzony i mocniejszy okres .Bym na twoim miejscu brala 75 ,bo 150 to juz jest dla pacjentow z chorobami serca.@Iskra_82 piękna beta. Świetne informacje poprawiają humor.
Od jutra mam brać acard ale na rozpisce nie mam napisane w jakiej dawce. Kupiłam 75 a jest jeszcze 150. Podejrzewam, że powinnam brać ten 75. Jak było u Was?
Nic mi się nie stanie po acardzie jak mam okres?
Tak czy srak nie moze cie zwolnic jak jestes w ciazy. Teoretycznie jestes chroniona od pierwszego dnia ciazy. A to nie jest tak przypadkiem ze nawet jak sie dowiesz o ciazy bedac na okresie wypowiedzenia to pracodawca.musi ci przedluzyc umowe min do dnia porodu? Przeciez mozesz mu powiedziec ze jestes w ciazy nawet jak chcialby ci dac wypowiedzenie. Moim zdaniem nie ma prawa cie zwolnic nawet jakby bardzo chcialNo a jak mi w weekend wyślą wypowiedzenie mailem?
Ziobro do sędziów wysłał faksem w sobotę i jest prawomocne
W razie w mam jeszcze 24 dni zaległego urlopu za zeszły rok to już w połowie sierpnia nie będą mogli mi go odmówić.
Asia przykro mi. A dlaczego clexane co drugi dzień?Ropuszka pamietam, ale u ciebie fakt, z malej wartosci ale szybko sie rozkrecilo. Ja teraz mialam ten accofil jak ostatnio - 1xdomacicznie i od transferu co 3 dzien, encorton 7,5mg wlaczony razem.z progesteronem czyli 5d przed transferem i od transferu clexane 0,6 co drugi dzien, ale biore co 40h. Oprocz tego progesteron, wiadomo. Mialam miec te wlewy z ig ale raczej w tej sytuacji szkoda kasy.
Asia przykro mi. A dlaczego clexane co drugi dzień?

Ładnie rośnie [emoji6] progesteron tez poszedł do góry, świetnie cieszę się. Ja tez się dzisiaj pokusilam i zrobiłam ta betę i mnie uspokoiła. Jest 8769 wiec liczę na ładne widoki w piątek. Kiedy masz wizytę?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom