• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
no u meza to juz niestety nie pomaga:( prubuje z śliwkami suszonymi.i aktivia ... ale kiepsko idzie.. wody to dami az ma zanadto ... brzuch znow wrócił no i nogi balony .. szok że tak szybko to wróciło
Cześć Asiulka!spróbuj może świeżo wyciskamy sok z buraka czerwonego i jabłka+inne owoce jakie tam Dami lubi. Kiwi ma dużo chemi chyba że bio masz. Sok z sokowirówki ale najlepszy z wyciskarki wolnoobrotowej z niej wiecej witamin w soku zostaje. :*

@zylwia niestety mój M nie da rady przywieźć mi dziś laptopa więc jutro nie mogę zająć się kalendarzem. Jutro pod wieczór wracam do mieszkania więc kalendarz piątkowy mogę już wstawić.
Oki to jakbyś mogła od piątku to by było super ;) ja jutro muszę o 5 wyjechać więc jak rano się wyrobie to postaram się wstawić kalendarz :) A teraz już usypiam bo dziś ciężko jakoś.. :) dzięki Kochana :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry