reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Kumpel tak miał..
Co prawda nie w pl, więc usg zadziej, ale mimo wszystko... Miał być syn, a że jest Hania, to się okazało po porodzie - wracała do domu ze szpitala w kocyku w autka ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
No nieźle :) ale szok pewnie w pierwszych chwili :)

reklama
Dziś weszłam na wagę, spodziewałam się, że przytyłam nie wiem ile a wyszło 72,2kg więc chyba znowu schudłam, trochę mnie to martwi bo od pierwszej wizyty ciągle chudnę, mało bo mało ale jednak.

Dziś weszłam na wagę, spodziewałam się, że przytyłam nie wiem ile a wyszło 72,2kg więc chyba znowu schudłam, trochę mnie to martwi bo od pierwszej wizyty ciągle chudnę, mało bo mało ale jednak.
W pierwszym trymestrze ponoc i wielu dziewczyn to normalne. Dopieeo teraz dziecko zacznie sporo rosnac, przybierac na wadze i Ty razem z nim :) ja na poczekalni gadalam z taka babka co w jednej ciazy przytyla 4 kg zaledwie. Przez cala ciaze, a dzieci rodzila po 3 kg. Takze spokojnie :) u mnie waga tez sie waha. Raz mam na plusie, raz mniej.

xrotgov3q3o4y33i.png

Zapytasz na wizycie , ale myślę że to nic niepokojącego ja od początku przez te 3 miesiace schudłam 5 kg i nadal baaardzo mi daleko do tego żeby to nadrobić mimo że jem normalnie ( no może od 3 dni znów trochę mniej bo znów mnie męczą mdlosci) po za tym masz ta tarczyce (ja też ) juz przed ciaza ja miałam i miałam też spore wahania wagi myślę , że Ona u Ciebie sie normuje i z tad też może Ci waga lecieć :) przynajmniej u mnie za każdym razem tak było jak i przed ciaza tak i w trakcie :)

W pierwszym trymestrze ponoc i wielu dziewczyn to normalne. Dopieeo teraz dziecko zacznie sporo rosnac, przybierac na wadze i Ty razem z nim :) ja na poczekalni gadalam z taka babka co w jednej ciazy przytyla 4 kg zaledwie. Przez cala ciaze, a dzieci rodzila po 3 kg. Takze spokojnie :) u mnie waga tez sie waha. Raz mam na plusie, raz mniej.

xrotgov3q3o4y33i.png
Wow 4 kg fajnie by było :)

Hej :)
Kinga30 daj koniecznie znać co powie ci lekarz? Tak jak pisały dziewczyny może być przez przyklejania lozyska

Marika92 udanego wypoczynku :) szczęśliwej drogi :)
A ja muszę troszkę pomarudzic, już coraz Bardziej stresuje się przed wizytą, a to że mi wszystko przeszlo zero objawów ciąży, znaczy zemdli mnie jeszcze nieraz troszkę ale to nic w porównaniu z mdłościami z 4 tyg temu, a to nic nie ciągnie nie biło w pachwinach, mogę spać na plecach i mnie też nie ciądgnie, sama sobie doszykuje problemów :)
No wygadalam się, może jeszcze usne, wykorzystam że młody śpi :)
Tylko się cieszyć z brakuj objawów. Zaczyna się 2 trymestr czyli najlepszy czas. Ja już się tego doczekać nie mogę :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Zapytasz na wizycie , ale myślę że to nic niepokojącego ja od początku przez te 3 miesiace schudłam 5 kg i nadal baaardzo mi daleko do tego żeby to nadrobić mimo że jem normalnie ( no może od 3 dni znów trochę mniej bo znów mnie męczą mdlosci) po za tym masz ta tarczyce (ja też ) juz przed ciaza ja miałam i miałam też spore wahania wagi myślę , że Ona u Ciebie sie normuje i z tad też może Ci waga lecieć :) przynajmniej u mnie za każdym razem tak było jak i przed ciaza tak i w trakcie :)
Pewnie jest tak jak mówisz, jeszcze nie przywykłam do tej myśli, że tarczyca może wpływać na moją wagę a jem też normalnie, w sumie wcale nie mało bo prawie cały dzień coś żuję :p

reklama
Do góry