Dziewczyny, współczuję bezsenności... to musi być okropne, jeszcze jak wiesz, że rano musisz ogarnąć dom, dzieci itp.
@kinga30 trzymam kciuki!
W pierwszej ciąży słuchałam tylko tego, co zalecił mi lekarz, dopiero teraz sprawdzilam co tam jest. Jednak człowiek z wiekiem mądrzeje
Jak super! Zazdroszczę- pozytywnie oczywiście

Odpoczywajcie
Kolorowanki są super, uwielbiam! Ja dzisiaj będę pomagała robić młodemu prace o kosmosie, wiem że to dziwne, ale uwielbiam jak ma takie zadania plastyczne
Ola, a to nie było w okolicach nerek? Ja po swoich przejściach z nerkami w ciąży jestem na tym punkcie zeschizowana. Pijesz dużo?
Dziewczyny szyjące poduszki- pewnie to wiecie, ale chciałam tylko poradzić, że ta poduszka sama w sobie jest w pokrowcu, takim na zamek, żeby móc to uprać

Mojej za często nie widzę, bo synek śpi z nią CODZIENNIE, ale pamiętam że ma suwak
@olaaa7 i wydaj mi się że musisz jednak uszyć dwie, duża do spania dla siebie i małą do karmienia
Hhahahahhah

To zapewne mój synek tak myśli o siostrze

CHociaż jak planowaliśmy to mu bardzo dużo mówiliśmy że nigdy nie da się przewidzieć i jak chce rodzeństwo to musi być przygotowany na dwie opcje, coś tam może zostało

O matko, pchasz sie w gips!
U mnie też... jestem strasznie zakochana w tym moim synku...! A jak się dowiedziałam o płci to byłam w szoku.