reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Znam twoj bol. Ja tez cale dnie sama . D pracyje 2xna rano 2xdruga 2 xnoc 2 dni wolne. Niedziela nie niedziela i w robocie.Ale jest tak ze ma czas dla nic. Np wczoraj 22 a oni zamist spac wojne na poduszki.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
I super, ze ten czas znajduje. To bardzo wazne dla dzieci i dla samego ojca. Moj tez nie powiem, bo stara sie, ale jest jak jest. Zmeczenie bierze gore. Musze go poprostu w weekendy czesciej z nimi zostawiac. Bo to jest tak, ze jak jestem ja, to on nie wie nawet w ktorej szufladzie mloda ma skaroetki, a jak mnie nie raz nie bylo, to wszystko ogarnia, nawet w domu syfu nie ma [emoji23]

xrotgov3q3o4y33i.png

Jeszcze apropos parcia płci to moja sąsiadka chciała miec synów wiec jak sie dowiedziała, że 2 bedzie chłopak byla wniebowzieta. Natomiast jej tesciowa, która sama miala 2 synów tak bardzo chciała dziewczynki, że jak usłyszała o 2 wnuku to latała do kościoła się modlić, żeby to była pomyłka.

p19uqqmzxqi22hcj.png

I super, ze ten czas znajduje. To bardzo wazne dla dzieci i dla samego ojca. Moj tez nie powiem, bo stara sie, ale jest jak jest. Zmeczenie bierze gore. Musze go poprostu w weekendy czesciej z nimi zostawiac. Bo to jest tak, ze jak jestem ja, to on nie wie nawet w ktorej szufladzie mloda ma skaroetki, a jak mnie nie raz nie bylo, to wszystko ogarnia, nawet w domu syfu nie ma [emoji23]

xrotgov3q3o4y33i.png
Za to moj to ciemny jest co gdzie i jak. Jak pracowalam to dzwonil co zrobic im jesc, jak i po co! Hihi a jak bylam w szpitalu z Matim i z nimi przyjechal po mnie to dzieciakow ubral jak pajace. Hahahaha. Wiec reasumując zazdroszcze wam facetow ktorzy sa ogarnieci.

Za to moj to ciemny jest co gdzie i jak. Jak pracowalam to dzwonil co zrobic im jesc, jak i po co! Hihi a jak bylam w szpitalu z Matim i z nimi przyjechal po mnie to dzieciakow ubral jak pajace. Hahahaha. Wiec reasumując zazdroszcze wam facetow ktorzy sa ogarnieci.

Przypomnialam sobie jak w styczniu urodziłam, mąż przyjechal z córka by dzidziusia zobaczyla, rozbieram ją, a ona w bluzce odto pizamy i legginsach nad kostki, na nie skarpetki naciagniete :)

Po za tym jak facet może mieć jakiekolwiek roszczenia co do płci skoro to jego plemniki o tym decydują? Komórki jajowe są bezplciowe, to od faceta zależy płeć :D

p19uqqmzxqi22hcj.png

Nie rozumiem ;))) przeciez jesli daleko od ovulki to zenskie chromosomy decyduja a jesli blisko ovulki to zapladniony meski I jest chlopczyk, u mnie se ta metoda sprawdzila

reklama
Przypomnialam sobie jak w styczniu urodziłam, mąż przyjechal z córka by dzidziusia zobaczyla, rozbieram ją, a ona w bluzce odto pizamy i legginsach nad kostki, na nie skarpetki naciagniete :)
Faceci i ich stylizacje hahahahaha dobrze ze teraz moje juz same sie ubieraja. Najbardziej ogarnieta oliwia i najmloszy. Bo Bartek to zalozy co ma pod reka,tak ze wogole do siebie nie pasuje.

Do góry