Jola92
Fanka BB :)
W internecie i aptekach ! tylko trzeba liczyć się z kosztem około 120 zł... Jak 26 na wizycie nie poznamy płci to sobie taki kupimyGdzie takie cuda?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
W internecie i aptekach ! tylko trzeba liczyć się z kosztem około 120 zł... Jak 26 na wizycie nie poznamy płci to sobie taki kupimyGdzie takie cuda?![]()
RacjaLadnemu we wszystkim ładnie![]()
Właśnie gdzie to można dostać?MATKO BOSKO DZIEWCZYNY! PRZEŻYŁAM PRZED CHWILĄ NIEMAŁY SZOK!!! wiecie że są dostepne paski na płeć dziecka? siusiacie na taki test i w zależności od koloru kreski wiecie czy macie w brzuszku chlopca czy dziewczynkę. JESTEM W SZOKU, że dopiero teraz to odkryłam
Podasz linka?W internecie i aptekach ! tylko trzeba liczyć się z kosztem około 120 zł... Jak 26 na wizycie nie poznamy płci to sobie taki kupimy![]()
Kurcze ładna cenaW internecie i aptekach ! tylko trzeba liczyć się z kosztem około 120 zł... Jak 26 na wizycie nie poznamy płci to sobie taki kupimy![]()
Kochana ja wczoraj przed pójściem spać tak bardzo się popłakałam, że aż sie tak zanosilam. I jestem prawie pewna że wyłam tak głośno że któryś sąsiad mogł mnie słyszeć... Powód? gdy już kładłam się do łóżka odkryłam, że założyłam koszulkę na lewą stronę. Nie wiem co się ze mną dzieje ostatnio ale jestem bardzo płaczliwa
czytałam opinie na temat tych testów i są różne, u niektórych się sprawdziły a u niektórych nie.. nie ma 100% pewności ;(W internecie i aptekach ! tylko trzeba liczyć się z kosztem około 120 zł... Jak 26 na wizycie nie poznamy płci to sobie taki kupimy![]()
Czyli pozostaje czekać do poroduczytałam opinie na temat tych testów i są różne, u niektórych się sprawdziły a u niektórych nie.. nie ma 100% pewności ;(
Thule chariot cross (jest wersja 1 i 2 dzieciowa)Pokaż![]()