Karla88
Fanka BB :)
Ladnemu we wszystkim ładnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ladnemu we wszystkim ładnie
Thule chariot cross (jest wersja 1 i 2 dzieciowa)
Do tego można zamocować hamaczek, w którym dziecko wygodnie leży - dla niemowlaków od paru tygodni, bo stricte do spacerówki to już musi stabilnie siedzieć, czyli tak naprawdę z 7-8mcy musi mieć...
A wady - pomijając cenę, to jest duży, większość wózków wydaje się taka "zgrabna", itd, a ten widziałam na żywo, i choć jest bardzo bezpieczny, stabilny i w ogóle, to jest po prostu duży...

Fajna sprawa jeśli ktoś dużo jeździ na rowerzeThule chariot cross (jest wersja 1 i 2 dzieciowa)
Do tego można zamocować hamaczek, w którym dziecko wygodnie leży - dla niemowlaków od paru tygodni, bo stricte do spacerówki to już musi stabilnie siedzieć, czyli tak naprawdę z 7-8mcy musi mieć...
A wady - pomijając cenę, to jest duży, większość wózków wydaje się taka "zgrabna", itd, a ten widziałam na żywo, i choć jest bardzo bezpieczny, stabilny i w ogóle, to jest po prostu duży...

dziekuję od razu mi popraiłaś humor
Zjeżdżać raczej nie, to jest na biegówkino nieeeee pierwszy raz widzę ze mozna zjezdzac na nartach z wozkiem

Super u mnie też Hania[emoji7]Jak wejde na komputer i zmniejsze, to wrzuce. Mam zdjecie od dolu z tej samej perspektywy co Marika, tylko bez siusiaka, a podobno wargami sromowymi.
A imię to mi się podoba Helenka, Hania, Ania, ale to mi, jeszcze z mężem nie rozmawialismy
Mam nadzieję, że u Ciebie też wszystko będzie dobrzeSuper że dobrze, cieszę się z Tobą ja teraz w pon
Kiedy masz następna wizyte
Mąż jeździ dużo, ja trochę mniej, bo biegam, ale często nasze wycieczki po okolicy to było - mąż na rowerze a ja biegiem, więc wtedy przyczepka byłaby idealna...Fajna sprawa jeśli ktoś dużo jeździ na rowerze

Super zazdroszczęMąż jeździ dużo, ja trochę mniej, bo biegam, ale często nasze wycieczki po okolicy to było - mąż na rowerze a ja biegiem, więc wtedy przyczepka byłaby idealna...
Druga sprawa, po "moich terenach" w zwykłej spacerowce nie ma co liczyć na przejechanie (no, chyba że pasem serwisowym autostrady...)
Mam piękny las koło siebie, ale asfaltu tam nie będzie

Ja dzisiaj mam strasznego lenia więc zawiozłam cięcia do szkoły i drzemka[emoji28]Dzisiaj coś mniejszy ruch na forum [emoji14] Odpoczywacie?