labelladurmiente
Fanka BB :)
Placzeczemu to zycie jest takie niesprawiesliwe...
Bywa ******* jak nie wiem. Ale musimy stanąć na głowie i rzęsami sie podeprzeć zeby je odmienić [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Placzeczemu to zycie jest takie niesprawiesliwe...
Taaa i nawet spotkalysmy sie z Asia chwile pogadalysmy i na styk zdazylam do pociagu. Szkoda ze tak krotko moglysmy sobie pogadac bo nawet dobrze nie rozwinelysmy sie w rozmowieJuz wylazla [emoji5]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Rycze choc nie moge 15 min w pociagu z przerwami czytalam twoje pozegnaniei brak mi slow
Tule mocno
Jesteś mega silną i wspaniałą Kobietą!!
Bo to jest nalog kochanaA to wiem i to jest wspaniale uczucie! I prawda jest taka ze chwilowo to nic tu po mnie, na tym forum, ale tak sie z Wami zżyłam ze nie umiem nie czytać, nie wiedzieć co u Was, nie trzymać kciuków za ciężarne nasze, za betujace, za walczące! Jak nałóg [emoji6]
i co i co ? mów no....Bo to jest nalog kochana![]()
Jestes bezblednaMedrol to zapewne steryd - moze akurat budujesz mase miesniowaestrofem zeby zlagodzil skutki menopauzy a acard bo nigdy nie wiesz czy twoje serce jest naprawde zdrowe
A tak serio to wszystko po to, aby twoje endo ladnie uroslo (estrofem) i malenstwo mialo latwiej sie zagniezdzic (acard) i zeby twoj organizm nie potraktowal go jako intruza (medrol)
Jestes super i mega silna babka . podziwiam Cie... Udzielam sie od wczoraj ale czytalam Was od dosc dawna i przezywalam Wasze historie, rowniez Twoja, ktora choc na poczatku taka szczesliwa okazala sie byc wielka tragedia i niesprawiedliwoscia... Nie umiem tego pojac...Bywa ******* jak nie wiem. Ale musimy stanąć na głowie i rzęsami sie podeprzeć zeby je odmienić [emoji8]
Nie zmiazdzylas ja zawsze rycze jak u kogos sie zle dzieje takze o to sie nie martw taka poprostu juz jestemDzięki kochana... Nie chciałam Was tu tak zmiażdżyć emocjonalnie, bo akurat my tu wszystkie po przejściach, z problemami, nie tylko ja...
Lepiej pisz jak po wizycie?