@Aniiiaaa86 strasznie mi przykro
Aż mi się w głowie zakręciło. Myślałam, że już koniec złych informacji
Trzymaj się...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dokladnie, pogoda dobija dodatkowo[emoji53]Mam nadzieje, ze przejdzie bo samej mo ze soba ciezko wytrzymac. Mam chwile takich dolow, ze szoda gadac. Pogoda tez swoje robi. Zero slonca, ciemno, buro.
![]()
Ale np synek był ciężki jako niemowlak za to teraz kochany dzieciak. Córka jest trochę gorsza ale to już taki wiek i pewne czynniki ale o tym będę pisać na zamkniętymAle ponoc kazde dziecko inne. To skoro fwa sie pod rzad trafily nieodkladalne to wlasnie wieksze szanse na przeciwienstwo [emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Dziewczyny co do dolow i nerw to taka pora roku chyba. A mialo byc tak pieknie w 2 trymestrze a tu dobra mdlosci puscily spanie itd a zaczelo sie hustawka humorow.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja biorę chelat magnezu z solgara, i wyjątkowo dobrze (jak na mnie) go znoszęBiolectra 300 mg ale wcześniej brałam też jakiś inny i tak samo reagowalam chyba taka moja "uroda "![]()
No dokladnie. Pogoda nam nie sprzyja.Dziewczyny co do dolow i nerw to taka pora roku chyba. A mialo byc tak pieknie w 2 trymestrze a tu dobra mdlosci puscily spanie itd a zaczelo sie hustawka humorow.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
To akurat nie prawda. Zalezy jak sie trafi. Ja akurat bez placenia trafilam przy porodzie na super polozna. I na oddziale tez nie narzekalam, fajne byly. Jak wszedzie, trzeba dobrze trafic.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Tak bardzo mi przykro [emoji22]Zegnam sie z wami I z moim wymarzonym drugim dzieckiem. Diagnoza bezmizgowie bezczaszkowe. Tego w zyciu bym sie nie spodziewala, nie wiedzialam ze cos takiego moze sie zdarzyc. 13tydz. Pierwszy dzidzius zdrowt lata mi po domku. Dlaczego tak bym kochala mocno. Obyscie szczesliwie donosily I urodzily