kinga30
Fanka BB :)
Ja miałam termin na 22 i tak zaczęłam rodzić ale urodziłam 23Ja starszego urodziłam 27lipca zobaczymy jak teraz bedzie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam termin na 22 i tak zaczęłam rodzić ale urodziłam 23Ja starszego urodziłam 27lipca zobaczymy jak teraz bedzie
Super, że wszystko dobrzeJesteśmy już po wizycie [emoji4] wszystko ok, dzidziuś tańczył [emoji2] próbowała zaglądnąć mu między nogi ale się okręcił i za dwa tygodnie będziemy próbować [emoji4] szyjka 3,8CM i wszystko pozamykane więc brudzenie faktycznie było spowodowane łożyskiem [emoji4] jestem już spokojna i czekam na następną wizytę [emoji4]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Ło matko pół dnia nie wchodziłam na forum a godzinę musiałam nadrabiać to co napisałyścieChyba faktycznie muszę sobie ściągnąć jakąś apkę na tel żeby być w miarę na bieżąco
Ja mam dzisiaj lekkiego doła bo mój luby musiał wyjechać na dwa dni i sama w domu jestem, jakoś tak w ciąży nie lubię jak go przy mnie nie ma, bezpieczniej się czuję jak wiem że jest blisko i jak trzeba by było to do szpitala ze mną pojedzie. Też tak macie że nie lubicie być w ciąży same w domu?
Ja tak nie mam. Ale moja corka jest bardzo glosna i meczaca, wiec ja lubie byc sama w domu i delektowac sie cisza[emoji3]Ło matko pół dnia nie wchodziłam na forum a godzinę musiałam nadrabiać to co napisałyścieChyba faktycznie muszę sobie ściągnąć jakąś apkę na tel żeby być w miarę na bieżąco
Ja mam dzisiaj lekkiego doła bo mój luby musiał wyjechać na dwa dni i sama w domu jestem, jakoś tak w ciąży nie lubię jak go przy mnie nie ma, bezpieczniej się czuję jak wiem że jest blisko i jak trzeba by było to do szpitala ze mną pojedzie. Też tak macie że nie lubicie być w ciąży same w domu?
Jesteśmy już po wizycie [emoji4] wszystko ok, dzidziuś tańczył [emoji2] próbowała zaglądnąć mu między nogi ale się okręcił i za dwa tygodnie będziemy próbować [emoji4] szyjka 3,8CM i wszystko pozamykane więc brudzenie faktycznie było spowodowane łożyskiem [emoji4] jestem już spokojna i czekam na następną wizytę [emoji4]
![]()
Ojejku, wspolczuje. Ja bym nie dala rady, jak by moj tak wyjechal[emoji53] Chociaz czasem to niby jest, a jak by go nie bylo [emoji53]Ze mną teraz jest mama, ale mojego męża 2 tygodnie nie mai bardzo za nim tęsknię
Ja miałam termin na 22 i tak zaczęłam rodzić ale urodziłam 23![]()
Tak, 3,5 wymierzyli w szpitalu [emoji4] aaa i najważniejsze, łożysko powędrowało już sporo do góry [emoji4][emoji4][emoji4]Suuper i nawet Ci się szyjka wydluzyla bo z tego co pamiętam to miałaś ostatnio 3.5 nie? Czyli na kolejne parę dni jesteś spokojna fajnie , cieszę się:**
Super, ze wszystko dobrze[emoji3]Jesteśmy już po wizycie [emoji4] wszystko ok, dzidziuś tańczył [emoji2] próbowała zaglądnąć mu między nogi ale się okręcił i za dwa tygodnie będziemy próbować [emoji4] szyjka 3,8CM i wszystko pozamykane więc brudzenie faktycznie było spowodowane łożyskiem [emoji4] jestem już spokojna i czekam na następną wizytę [emoji4]
![]()