gosia321
Fanka BB :)
Hehe sikanie to oni z ranca moga dobrze i dlugo wytrzymac zeby skonsumowac wszystko co maja w glowie i miedzy nogami na spiochaBo on gotowy do sikania a Ty fo wykorzystujesz w środku nocy![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Hehe sikanie to oni z ranca moga dobrze i dlugo wytrzymac zeby skonsumowac wszystko co maja w glowie i miedzy nogami na spiochaBo on gotowy do sikania a Ty fo wykorzystujesz w środku nocy![]()
Prawda koszulka wymiatal wczoraj widze ze nie tylko ja tak zareagowalam. A to prawda jest wielki w tym co robi ma ogromna wiedze zadzajesz pytanie a on w ciagu minuty ma juz odpowiedzNo jak ja zobaczylam koszulke z Mario to mnie rozwalil, i jego reakcja jak sie zaczylam pytac o mojego synusia. Sekunda i juz mowil co robicZyczylabym kazdej z nas aby na takiego lekarza natrafily a takiego to ja bym chciala ginekologa znalezc w klinice w Polsce i na miejscu w Szwajcarii!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Program spoko tylko powinno zostac 6 komorek jesli kobieta wytworzy ich wiecej. Inne kliniki nie zwracaja za komorki to musi byc w nich program. Jesli mamy nadliczbowe i nie mrozimy ich to one od razu ida do przekazania za free a klinika jeszcze na nich zarabiaDla mnie też to szok. Pewnie jest tak ze podpisując umowę godzisz się na dawstwo jednocześnie. Ale jeśli ktoś się na to decyduje nawet ze względów finansowych to stymulując się gdzieś indziej też można oddać komórki (co zwraca czesc kosztow leczenia )a dla siebie wtedy zostaje więcej komórek czyli większą szansa powodzenia.
nie podoba mi się ten ich program"niby za darmo"
Ooo to jest plan ale musialby wtedy zmienic gabinet bo w tym malym nie pomiescilby calych tabunow ktore by do niego ciagnelyMoze go jakos zbiorowo namowimy zeby sie douczyl gdzie jest macica.itp
Zloty bisnes by mial i najwiecej pacjentek, moglby pewnie z Lewym konkurowac i wygrac![]()
No to wpadlas w nadczynnos ja bym odstawila ta polowke 75 i po 2 tygodniach sprawdzila wynik tsh on nie jest jakis mega niski ale zebys nie doprowadzila do calkowitego spadku gdzie bedzie 0.001Jestem też na euthyrox 75 i 1/2 75 mg
Co zrobic jak facetom najbardziej sie wlasnie rano chceJeżuuu Kobieto o 4 rano!mi o normalnych porach ciezko z ochotą i co dopiero o 4rano
![]()
Mysle ze ma nie jedna taka z postacia z bajekTylko musialby codziennie nakladac ta koszule z MARIo a do tego proponowałbym skarpety ze smerfami![]()
Paulinka, superHejka dopiero Was doczytałam po popołudniowej zmianiei powiem wam kochane ze rozmawiałam z główna kierowniczka i powiedziałam jej że nie mogę dźwigać bo mam zapalenie przydatkow i duży jajnik i to mnie boli a przy każdym dzwignieciu czegoś ciężkiego boli bardziej i Cooo na to moja kierowniczka powiedziała dobrze nie bede dawała Ci warzyw bedziesz robiła lżejsza robotę; )) po prostu zaskoczyła mnie ze tak dobrze do tego podeszła mówię że jeśli nie wierzy to jej przyniosę papiery powiedziała że wierzy i ze mam zadbać o zdrowie i nie martwić sie będzie wszystko dobrze
i co wróciłam z popołudniowej zmiany bez bolu czuje go Ale nie boli tak jak bolał jak sie nadzwigalam
wiem jedno ze nawet wredny człowiek może stać się naprawdę wyrozumiały
![]()