reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2018

1516006095-e6e99cd0797458c1-aaaaaa.jpeg

Zostawiam do interpretacji

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Trzymam kciuki! :biggrin2:

reklama
A może to fasolka się rozpychać zaczyna :). Trzymam kciuki.

Dokładnie jest jak piszesz. Nagle pojawia się tysiąc objawów. Mnie brzuch boli zawsze dzień , dwa przed @ i dzień przed oczyszcza mi się bardzo organizm. W poprzednim cyklu zmyliło mnie plamienie, którego nigdy wcześniej nie miałam i już nadzieja była a wyszła wielka dupa....
Chyba to rozpychanie byloby za wczesnie raczej nie wiem ale tak mi sie wydaje ..
A co do tych moich objawow to jest tak ze ja.nigdy sie niedoszukiwalam i nie doszukuje tylko to jest cos co mi doskwiera i dlatego chyba zwrocilam na.to uwage

Mnie ,,trafić w moment" zdecydowanie pomógł komputer cyklu ;) Korzystałam z cyclotestu w czasie starań o córeczkę. No podstawie analiz np. temperatury (którą możemy zmierzyć za pomocą specjalnego czujnika w komputerze) czy też obserwacji śluzu wprowadza się odpowiednie dane i komputer tworzy nam indywidualny profil cyklu. Wiadomo kiedy mamy dni nieplodne, a kiedy owulacje i plodne i kiedy najkorzystniej dzialac jesli chcemy dzidzię
Mam taka aplikację na telefonie :)
Udało się z ta córeczka ? :)

1516012888-fcaa3b69dc3342e7-aaaaaa.jpeg

Witam 17dc. Wczoraj to jednak nie byl pozytyw. Czyli dalej jestem prZed owu. Kuźwa no.mam.nadzieje, ze jutro juz bedzie bladsza....

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

1516012888-fcaa3b69dc3342e7-aaaaaa.jpeg

Witam 17dc. Wczoraj to jednak nie byl pozytyw. Czyli dalej jestem prZed owu. Kuźwa no.mam.nadzieje, ze jutro juz bedzie bladsza....

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana liczymy od pierwszego :) także możesz już być nawet po owulacji :) poziom lh u mnie np utrzymuje się 3 dni na wyższym poziomie

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tylko kreska jest jeszcze mocniejsza :) jakby jej poziom lh jeszcze wzrósł :D niech jeszcze z mężem walczą :D a co ! :d

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
A no pewnie niech walczą! Ale u mnie też tak jest :) identycznie i kolejnego dnia mam również taką mocną. Ale jak miałam monitoring to wyszło że była owu po pierwszym pozytywie a ten ciemniejszy wyszedł już po owu :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry