EklerkaDaria
Fanka BB :)
Trzymam kciuki!![]()
Zostawiam do interpretacji
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki!![]()
Zostawiam do interpretacji
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Cykle mam 28 dni do @@zostalo 5 dniAnia a jak długie masz zazwyczaj cykle? Może te bóle to na to co wszystkie czekamyI nie myślałaś żeby zrobić test dwa albo trzy dni przed @?
Chyba to rozpychanie byloby za wczesnie raczej nie wiem ale tak mi sie wydaje ..A może to fasolka się rozpychać zaczyna. Trzymam kciuki.
Dokładnie jest jak piszesz. Nagle pojawia się tysiąc objawów. Mnie brzuch boli zawsze dzień , dwa przed @ i dzień przed oczyszcza mi się bardzo organizm. W poprzednim cyklu zmyliło mnie plamienie, którego nigdy wcześniej nie miałam i już nadzieja była a wyszła wielka dupa....
Mam taka aplikację na telefonieMnie ,,trafić w moment" zdecydowanie pomógł komputer cykluKorzystałam z cyclotestu w czasie starań o córeczkę. No podstawie analiz np. temperatury (którą możemy zmierzyć za pomocą specjalnego czujnika w komputerze) czy też obserwacji śluzu wprowadza się odpowiednie dane i komputer tworzy nam indywidualny profil cyklu. Wiadomo kiedy mamy dni nieplodne, a kiedy owulacje i plodne i kiedy najkorzystniej dzialac jesli chcemy dzidzię
Kochana liczymy od pierwszego![]()
Witam 17dc. Wczoraj to jednak nie byl pozytyw. Czyli dalej jestem prZed owu. Kuźwa no.mam.nadzieje, ze jutro juz bedzie bladsza....
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko kreska jest jeszcze mocniejszaKochana liczymy od pierwszegotakże możesz już być nawet po owulacji
poziom lh u mnie np utrzymuje się 3 dni na wyższym poziomie
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
A no pewnie niech walczą! Ale u mnie też tak jestTylko kreska jest jeszcze mocniejszajakby jej poziom lh jeszcze wzrósł
niech jeszcze z mężem walczą
a co ! :d
![]()
![]()