Kochana nawet dobrze tylko mam mega mdłości wtedy zdychamOd wizyty do wizyty, od wyniku do wyniku, wiecznie w zawieszeniua jak Ty się czujesz?
reklama
Supeeeer!! ❤ gratulacje kochana dla Was ❤ a który już masz tc?Kobity moje przeczucia nie myliły będę mieć synka.A najważniejsze że jest wszystko dobrze i potwierdziły się ruchy teraz jestem pewna że to to kopał podczas badania.
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Ja tak miałam przez zaparciaKochana nawet dobrze tylko mam mega mdłości wtedy zdycham8tc a brzuch mam jak w 5miesiacu
noo to teraz za Twoją bete
i umawiaj się na wizytę
![]()
teraz tylko troszkę wzdęty, ale to wina lutki i hormonów :-) umówiłam się na 25.01Pieknie rosnieDziewczyny, urosła beta do 253!!!!! :-)
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
:-):-* ciągle tak mi serce wali, że nie umiem tego opanowaćPieknie rosniegratuluje cudu pod sercem :* :* :*

Kobity moje przeczucia nie myliły będę mieć synka.A najważniejsze że jest wszystko dobrze i potwierdziły się ruchy teraz jestem pewna że to to kopał podczas badania.
Gratuluję synusia z calego serducha
Zaparcia też mi nie dokuczaja więc nie mam niestety na co zgonicJa tak miałam przez zaparciateraz tylko troszkę wzdęty, ale to wina lutki i hormonów :-) umówiłam się na 25.01
Inka1604
Zaciekawiona BB
Hmm...dziewczyny ostatnie crinone brałam we wtorek To możliwe żebym do dziś wyciągała te śnieżne kule ???? No porazka :/ sporo tego :/ Nie były żadne zabarwione ani nic no ale chyba trochę widziałam tak jakby zielone lekko takie wiecie..albo mi się już w oczach wali![]()
To chyba normalne, ze mnie tez tak późno wylatywało. Jakby nie patrzeć, trochę tego się wepchnęło i nazbierało wiec teraz musi wyjść. Jesteś w 8 tc. Którego miałaś transfer?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No ale kurczę żeby tyle tego i do tej poryTo chyba normalne, ze mnie tez tak późno wylatywało. Jakby nie patrzeć, trochę tego się wepchnęło i nazbierało wiec teraz musi wyjść. Jesteś w 8 tc. Którego miałaś transfer?
no i tak mnie to wkurzam.. ..yhhhh...Transfer 1 grudnia
reklama
No jeszcze tylko/aż 23 h i też mam nadzieję dostanę dobre wieści
A cycki to mi chyba eksplodują![]()
Z cyckami sobie radzę ale najgorsza jest bezsenność. Dzień w dzień budzę się o 4 i do 7 spać nie mogę. Na szczęście wzięłam już l4 i mogę się zdrzemnąć w dzień bo nie dałabym rady
Podziel się: