reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Moja mama rodziła mojego brat w 1998r. Sale porodowe były oddzielone tylko parawanami i zasłonkami. Za zasłonką obok mojej Mamy rodziła jakaś 17letnia dziewczyna. Położyli jej dziecko na piersi a ona wykorzystując nieuwagę lekarza, wykręciła mu główkę i zrzuciła na ziemię... Chłopiec nie przeżył... Mama leżala 3 dni po porodzie w szpitalu i mówi że spała tylko w dzień a w nocy pilnowała sie żeby nie spac bo sie bała że ta dziewczyna będzie chciała coś zrobić bo leżała na sali obok. W ogóle podobno się śmiała w głos jak lekarze chcieli ratowac tego chłopca

Boże. Po co to napisalas ;( ale horror :o bedzie mi sie snilo po nocach.....

Oj dziewczyny 100 stron. Nie nadrobię tego. Ja praktycznie nie licząc odwiedzin u znajomych w sobotę rano to cały weekend przespałam. Dosłownie zasypiałam na stojąco i na siedząco. W nocy za to spać mi się nie chciało bo za duszno. Mieliśmy plany na weekend ale ja poprostu nie ogarniałam co się naokoło mnie działo. Nie licząc wizyt w toalecie aby przytulić się do kibelka. Podobno w niedzielę zrobiłam zadanie z synem ale nawet tego nie pamiętam. Biorę tabletki na mdłości i nawet nie zdążą zadziałać bo lądują w kibelku. No to się poużalałam. Może w tym tygodniu da się coś ogarnąć.

Biedna. Wlasnie wczoraj rozmawialam z mama, ze ja bym nie dala rady byc w ciazy i jednoczesnie opiekowac sie malym dzieckiem. Podziwiam was ❤ a mama na to, ze a jak ja musialam so ie dac rade ? M. mial 7 lat jak urodzila sie O. Ty bylas za 3 miesiace w brzuchu. A za 5 lat urodzil sie K.

Mój nie był wcześniakiem a ważył 2880g i wchodził przez pierwszy miesiąc w rozmiar 50. (miał jeszcze w nim luz, mógł się swobodnie ruszać) Urodził się 8 dni przed terminem. Ciekawe jak będzie teraz :-)

To w takim razie pol torby takiej po takiej spakuje haha :D malutki ❤ juz sie nie moge doczekac az wezme w ramiona, przytule ale porodu sie bardzoooo boje :( bedzie wszystko dobrze :) nir martw sie :)

Nie chcę robić sobie fałszywych nadziei, ale od 2 dni nie wymiotowałam i zamiast ostrych mdłości mam lekkie mulenie i ogólnie czuję się znośnie :) może już koniec? [emoji3] Dziś zaczynam 13tc wg om, ale wg USG dzidzia prawie tydzień starsza :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Moze w koncu odpoczniesz :) trzymam kciuki ja na szczescie nie wymiotowalam, ale mdlosci ... Paskudne. 13t zaczelam w sobote a wczoraj myslalam ze umre przez caly dzien, wiec mi tak szybko widocznie nie przejda :(

reklama
Do góry