reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Na co miałaś córkę rehabilitowana?
Oliwia urodzila sie w 33 tyg. Miala obustronne wylewy do mozgu,ktore samoistnie sie wchlonely ale pozostalo wzmozone napiecie miesniowe. Pozniej jak zaczynala chodzic to chodzila jak baletnica na palcach. Ogolnie byla pod opieka specjalistow do 2 roku zycia.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie i magne b6, no spa forte, Omegamed Dha Pregna Optima, Espumisan, wit. C 1000, Trivagin, Dicoflore 60, Hexagyn Duo. Wczoraj skonczylam antybiotyk oraz dopochwowe tabsy.
A jak się czujesz? Ja właśnie też mam problem, że mi ręce drętwieją teraz przy magnezie trochę lepiej

Oliwia urodzila sie w 33 tyg. Miala obustronne wylewy do mozgu,ktore samoistnie sie wchlonely ale pozostalo wzmozone napiecie miesniowe. Pozniej jak zaczynala chodzic to chodzila jak baletnica na palcach. Ogolnie byla pod opieka specjalistow do 2 roku zycia.

U nas też było wnm ale u Kacpra.

Ja czytałam na forum mamaginekolog, że można spać jak się chce :) najważniejsze żeby Tobie się dobrze spało, i że gdyby dziecku nie pasowało to i Ty zmienisz pozycje

f2w39n7303c24ozn.png
O tym, że na plecach nie można to też już z tego co mi wiadomo obalony mit [emoji39]

f2w39n7303c24ozn.png

Jak nie wolno bylo niczego to teraz z tego co widze mozna juz wszystko haha :D

Duzo tego, a cos Ci dolega ? Czy wszystko oprocz antybiotyku to witaminy.
Mam obciazony wywiad z powodu pierwszej ciazy. Obecnie jestem po zabiegu zalozenia szwow na szyjke macicy, aby zapobiec niewydolnosci.
No i juz nie moge pracowac. Jestem w domu i sie nie przemeczam. W lepszy dzien czasami na spacer sobie pozwole.

Ja czytałam na forum mamaginekolog, że można spać jak się chce :) najważniejsze żeby Tobie się dobrze spało, i że gdyby dziecku nie pasowało to i Ty zmienisz pozycje

f2w39n7303c24ozn.png
Ja spie na prawym i ma lewym,ale poki jeszcze moge to spanie na brzuchu kroluje u mnie.

O tym, że na plecach nie można to też już z tego co mi wiadomo obalony mit [emoji39]

f2w39n7303c24ozn.png
Mi pod koniec ciężko było znaleźć pozycję do spania. Pod koniec to tak na polsiedzaco spałam. A poza tym zawsze spałam lub leżałem tak, żeby było mi wygodnie. Bardzo długo też spałam na brzuchu. Myślę, że gdyby było coś nie tak to nie dałabym rady spać w takich pozycjach.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry