reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Kwiatuszekk23 trzymam kciuki za Was [emoji8]
@Nadja_n mi Pasnik nie kazal. Moj m nie zbada czegos jak nie bedzie to zlecone przez lekarza [emoji17] mowi zebym nie byla madrzejsza od lekarzy...
tyle razy mowilam zeby ta chromatyne zrobil , to nie ale jak dzis moj gin zlecil to juz grzecznie jest zarejestrowany na srode...
To jak pochodzi do tego Ma a Pa to roznica i teraz to juz boje sie zachodzic.
A mozna wg zbadac prywatnie mlr nie majac tego „skierowania” od P?

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
@dżoł jedziesz do Łodzi i badasz mrl to przecież prywatnie robimy wszystko bez żadnych skierowań. Dziewczyny ja jestem przykładem że mrl nie zawsze rośnie po 2 a nawet 6 szczepieniach ale ja byłam wyjątkowa i jeszcze moja kochana @Czajak też tak miała ale to rzadko się zdarza częściej jednak rośnie po pierwszej serii szczepień @iveo też miała pullowane i 0 za drugim razem pullowane ale jak pisałam malina miesza limfocyty kilku dawców niby maly wlew i ten mrl u niego zawsze rośnie była na forum jedna dziewczyna ktora szczepila się 11 czy 13 razy mrl 0 ale malina ja prowadził i urodziła córkę

reklama
@dżoł jedziesz do Łodzi i badasz mrl to przecież prywatnie robimy wszystko bez żadnych skierowań. Dziewczyny ja jestem przykładem że mrl nie zawsze rośnie po 2 a nawet 6 szczepieniach ale ja byłam wyjątkowa i jeszcze moja kochana @Czajak też tak miała ale to rzadko się zdarza częściej jednak rośnie po pierwszej serii szczepień @iveo też miała pullowane i 0 za drugim razem pullowane ale jak pisałam malina miesza limfocyty kilku dawców niby maly wlew i ten mrl u niego zawsze rośnie była na forum jedna dziewczyna ktora szczepila się 11 czy 13 razy mrl 0 ale malina ja prowadził i urodziła córkę
Chyba @enya tak miała :) ja po pierwszej serii z limfocytami Małża miałam niższe mlr niż przed szczepieniem, po drugiej serii tym razem z dawcą podniosło się mlr. Na to nie ma reguły

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Ja mialam na kartce od P zaznaczone jakie badania mam wykonac. Tez mialam mieszane kilku dawcow [emoji17]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

Oj dziewczyny jakoś tak na forum ostatnio smutno i wgl :/ a było już tak fajnie brzuszki porody a teraz ciąg poronień ... mam nadzieje , że każda tutaj w końcu doczeka swojego cudu ;*
Ja dalej czekam na te kariotypy , troszke odpusciłam wiedzac o IO i PRL ale mimo wszystko gdzieś mi siedzi z tyłu głowy , bo to nic nigdy nie wiadomo...
Nie mogę się doczekać wizyty a to dopiero 29 :/ jeszcze w czwartek idę 8semke wyrywać i nie wiem jak się pozbieram strach niesamowity ale trudno najwyżej zemdleje na fotelu.
Z przyjemniejszych rzeczy upiekłam dzisiaj chlebki orkiszowe :) M był w młynie i kupił mi 5 kg białego orkiszu :)

Dziewczyny , które brały kiedyś OVARIN , bo kiedyś już o to pytałam ale nikt mi nie odp :/
Na opakowaniu pisze że zalecane 2tabl dziennie . To brac 2 na raz niezależnie od pory czy osobno ?
Pisze w składzie ze ma wit D i B ...czy brać dodatkowo jeszcze D ?

@roxie123 jesli jest napisane 2 razy dziennie bierzesz rano i wieczorem powodzonka w wyrywaniu mi zostala jeszcze jedna 8. Zobacz ile tej wit D jest.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@roxie123 ja brałam 2x1. Wit D tam jest tyle co kot napłakał, więc ja dorzucałam jeszcze 1000, od września nie brałam a teraz znowu wróciłam, ale biorę 1x
@dżoł dobry plan nie jest zły, najważniejsze to się nie zatrzymywac w miejscu tylko działać :*
@marshia zdrówka dla mamy
@Destino jak po ktg?

Pozostałe ściskam :)

Dziewczyny ja dziś bety nie powtarzałam, za to robiłam wczoraj. Nie było sie czym chwalić. Leków nie odstawiam bo dalej chyba liczę na cud, który i tak się nie zdarzy... ale tak marzę o tym dzieciątku, że dopóki jest choćby 0.01% nadziei to będę wierzyć...
Powiedzcie mi, czy jak jestem w tej pseudociąży - w sensie beta miernie ale dodatnia to mogę zrobić te allo mlry? Czy lepiej poczekać aż spadnie beta i iść po @ ? Teoretycznie wyszły mi skopane cytokiny ale trochę zgłupiałam, bo miałam je robione miesiąc po łyżeczkowaniu i ta profesorka od immunoglobulin powiedziała, że to było za wcześnie bo macica się nie zagoiła do końca jeszcze... Oprócz tego nie pomyślałam, że to może mieć jakiś wpływ i tydzień wcześniej walczyłam z małą infekcją podwozia i brałam jakiś globulki z antybiotykiem - czy to tez mogło mieć wpływ na wyniki? Czy encorton może mieć tu wpływ na wynik??

@dżoł wiesz co ja bym zrobiła bo allo mlr naturalnie w ciąży rośnie tzn powinno rosnąć i dzięki temu dziecko ma ochronę zapewnioną. Jak masz kasę to zrób. Ciekawe jaki Ci wyjdzie. Tym bardziej że się nie szczepiłaś. Bo może jednak np u Ciebie ani nie drgnie i masz 0% cały czas :(

@dżoł wiesz co ja bym zrobiła bo allo mlr naturalnie w ciąży rośnie tzn powinno rosnąć i dzięki temu dziecko ma ochronę zapewnioną. Jak masz kasę to zrób. Ciekawe jaki Ci wyjdzie. Tym bardziej że się nie szczepiłaś. Bo może jednak np u Ciebie ani nie drgnie i masz 0% cały czas :(
To do @dżoł czy do mnie? :)
Kochana a u Ciebie kiedy jakieś sexy staraniowe? :D

reklama
@dżoasia o jeju przepraszam tak to było do Ciebie <3 tylko ta nasza @dżoł mi siedzi w głowie cały czas <3
Ja i moje sexy <3 powiem tak na razie jestem nakręcona na porządną grę wstępną <3

@roxie123 wiesz co ja ja pisałam kilka dni temu na temat tego leku ovarin oraz jego dawek i wpływie na IO , uważam że dwie tabletki to mało.

Ostatnia edycja:
Do góry