magda1208
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@ Mam nadzieję , że ta lista wkrótce ulegnie zmniejszeniu.A tak byłam ciekawa bo milam wrażenie ze już wiele dziewczyn ma jedno dziecko i stara się o drugie, ale jednak jest nas trochę![]()
Suuuuuper!!! Idealnie, teraz piękne brzuszki do przejęcia czekają
? Po inozytolu szybko zachodzisz? Ale ze dlaczego w takim razie ivf?..
Dziewczyny, która jeszcze oprócz mnie stara się o pierwsze dziecko?
Bertha
Marshia
Roxie
Magda
Tak, ma spory Ig, z tego co pamietam to 55(?)@bertha ja też dołaczam do Twojej listy
Na razie atak paniki co to dalej będzie.....
@Porzeczka1234 dziwne że Ci Malina tych krzywych cukrowych nie zlecił bo ja właśnie w szpitalu
podczas histero to badałam
Z wrażenia aż mi się odechciało jeść glutenu.
@dżoasia jaglanka jest bezglutenowa ale chyba o wysokim IG tak?
Ja Cię nie chcę przekonywać ale póki beta się mieści w widełkach to jest dobrze moim zdaniem
Iveo u mnie teść podsumował krótko: "Karol je jak mamusia, a Wiktor jak tatuś" i wszystko jasne w temacie
U mnie podobnie z mezem@Kwiatuszekk23 trzymam kciuki za Was![]()
@Nadja_n mi Pasnik nie kazal. Moj m nie zbada czegos jak nie bedzie to zlecone przez lekarzamowi zebym nie byla madrzejsza od lekarzy...![]()
tyle razy mowilam zeby ta chromatyne zrobil , to nie ale jak dzis moj gin zlecil to juz grzecznie jest zarejestrowany na srode...
To jak pochodzi do tego Ma a Pa to roznica i teraz to juz boje sie zachodzic.
A mozna wg zbadac prywatnie mlr nie majac tego „skierowania” od P?
Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom