reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jezu dziewczyny... jak gardło puściło to noc mam nieprzespaną przez zatoki... coś okropnego. Drzemałam tylko jak miałam mokrą szmatkę na oczach. Byłam u lekarza ale nic więcej wziąć nie można oprócz Irigasinu i inhalacji a gorączki nie mam. Jedynie wapno z witaminą C kupiłam. Już jestem nieprzytomna a dopiero 12...

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Trzymaj sie.. Jak pech to pech :( Wypij goraca herbate, moze te inhalacje cos zaradza :(

reklama
# Lepiej chyba po terminie kilka dni niz przed terminem :)

# Nie wiem, bo szczerze juz zgłupiałam. Raz czytam,ze genetyczne to nie prenatalne tylko takie przed badanie. A raz ze to wlasnoe to badanie. Tylko dziwi mnie, ze bede miala robione w cenie wizyty..

# Czyli ja najpozniej :( o 17 :( ale przynajmniej zdaze sie przygotowac, zroboc obiad :) nie moge sie doczekac :)

# Zazdroszcze !!! ciekawa jestem tego uczucia :)

Nie dokonca bo córka urodziła się taka pomarszczona aż zielona i wody tez zielone i lekarze już taka presję wywierali ze musz wyrodzić musze już urodzić

16udyx8di9hvrs5t.png

A ja sie obudzilam z bolem kregoslupa, takie dziwne klucie. A moze to nerka :D hehe. Bo boli tylko lewa strona jak by mnie ktos skopal w nocy.. :(

A ja sie obudzilam z bolem kregoslupa, takie dziwne klucie. A moze to nerka :D hehe. Bo boli tylko lewa strona jak by mnie ktos skopal w nocy.. :(
Wiesz, że miałam to samo. W nocy obudził mnie ból pleców z lewej strony na dole i to taki mocny ból, który przeszedł po kilku minutach, nie wiem co to mogło być. Dokładnie nie pamiętam kiedy to było ale gdzieś z tydzień temu.

Wiesz, że miałam to samo. W nocy obudził mnie ból pleców z lewej strony na dole i to taki mocny ból, który przeszedł po kilku minutach, nie wiem co to mogło być. Dokładnie nie pamiętam kiedy to było ale gdzieś z tydzień temu.

A mi nie ustepuje, zalezy jak stane, siąde. Dziwny bol. Mam nadzieje, ze nerka mi nir zaczyna szfankowac..

No segregator też mam i przed narodzinami na pewno kupię ten segregator: jestem dzieckiem :)
O fajnie że masz od kogo pożyczyć poduszkę, ja niestety muszę sobie kupić. chociaż póki co sprawdza się zwinięta kołdra między nogami. Chociaż mój chłop dostaje szału bo w nocy swoją kołdrę wsadzam między nogi a jego się przykrywam a on marznie :D
@Nowaja16 również dołączam się do życzeń, dużo zdrów, miłości, bezproblemowej ciąży, szybkiego i bezbolesnego porodu w lipcu :)
To ja rogala pod głowę i między nogi. Przykrywam się swoją kołdrą ale ciągle się budzę bo mi za ciepło. Mąż przykrywa mnie jeszcze swoją, a ja się gotuję pod dwiema. Też w nocy budzę się z 2 razy na siku.

reklama
Dziewczyny mówicie o jajecznicy zamiast mózgu a to co ja zrobiłam przed chwilą to przechodzi już ludzkie pojecie stwierdziłam , że poogarniam dziś trochę mieszkanie no i wzięłam się za stół szklany i psikam sobie jak zwykle płynem do szyb(tak jeszcze wtedy myslalam) i "poleruje i poleruje "a wychodzą coraz gorsze mazy i w głowie już mi się wiazanka układa i pomysł że zaraz wyrzuce ten płyn...patrzę a tam płyn do czyszczenia piekarnika (obydwa są grejfrutowe i w podobnych butelkach ) chociaż w życiu ich niepomylilam ... aż sama zaczęłam się z siebie śmiać :D także uwierzcie nie ma z wami tak źle;) :biggrin2:
U mnie też jajecznica. Wczoraj zdarzyło mi się po raz trzeci odkąd jestem w ciszy nie wyłączenie palnika... raz tak wyszłam ale na szczęście mamą wróciła chwilę później i się zorientowała. Drugi raz robiłam obiad i go spaliłam, mąż zauważył jak poszedł po dokładkę i wczoraj... podsmażyłam kopytka, patelnie ściągnęłam ale już ognia nie wyłączyłam... nie dotykam się więcej do kuchenki [emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Do góry