G
gosc12
Gość
Ja teraz idę w skończonym 15 tygodniu jak będzie wszystko ok to zapytam co tam widać![]()
Nie zapomnij o zdjeciu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja teraz idę w skończonym 15 tygodniu jak będzie wszystko ok to zapytam co tam widać![]()
Ja też zawsze miałam lepszy kontakt z dziewczynkami, zawsze chciałam córeczkę, żeby ubierać ją w te śliczne ubranka, kupować takie słodkie zabawki itp a jak zaszłam w ciążę to najpierw nie miałam przeczucia jaka płeć a potem nagle zaczęłam gadać do brzuszka jak do chłopca i nazywać go groszkiemJa jem tylko slodkie, od wczoraj mam ochote na kwasne. Mieso mi smierdzi, wygladam okropnie, ciekawa jestem bardzo co nosze w brzuszkuja znowu mam lepszy kontakt z dziewczynkami, ale jesli byl by chlopczyk to pewnir byl by to moj synus mamusi. ❤
Ojeej, ale pomylkawazne ze wszystko wporzadku
![]()
Mi zawsze dajeNie zapomnij o zdjeciu![]()
No takie rysy delikatniejszeTaka delikatna z buzi, tez bym powiedziala, ze dziewczynka![]()
To mówisz że śpiworek się sprawdza? Bo ja właśnie też bym chciała używać go ale jakoś tak mi się wydaje że ramionka i rączki zmarzną![]()
No rzeczywiście masz rację jest różnicaNo takie rysy delikatniejsze
Zobacz u mnie, całkiem inaczej wygląda buziaNiestety zdjęcie nie jest za duże.
Zobacz załącznik 835689