Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ehh no my baby I te hormony , w sumie dowiedzialam sie ze kazda kobieta ma guzki tylko jedna duze inna maciupkie
Wazne wiedziec czy to nie zlosliwe...
Wazne wiedziec czy to nie zlosliwe...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba tylko ja nie mam żadnych przeczuć co do płci
Patrzę na swoje zdjęcie i nie widzę nic![]()
Tak, w 13 skończonym jest normalnie nub a nie siusiak. Wrzucam Ci zdjęcie potwierdzonej już pozniej dziewczynki 13t1d i kończymy temat bo ja mogę godzinami o tym a nasza wiedza się różni a nie chce nikogo pouczać i do czegoś przekonywać. No i jutro mam wizytę nie chce już oglądać tych zdjęć czekam na moje szczęścieNo to u mnie już nie było go widaća wcześniej był równoległy
a co do dziewczynki to zdanie lekarza i zdaje sobie sprawę, że to może się zmienić
lekarz od prenatalnych powiedział, że na tym etapie siusiak może mieć milinetr i może nie być go widać
więc dziewczynkę bym chciała bo tak też czuje, ale wiem, że to narazie tylko lekka przewaga
a sa przypadki, że penis u chłopca w 13tc jest tak duży, że lekarz ma pewność więc jak to się ma z Twoja teoria, że w 13tc nie ma penisa? Że nadal wyrostek? U mojej siostry lekarz od prenatalnych określił w 13 gdzie on nigdy nie chce strzelać bo tu był po prostu pewien
![]()
Ja po usg. Wymiary dziecka 6,25 cm, serduszko 150/minute, szerokość główki od ciemienia do ciemienia 1,92 cm, długość kości udowej 0,93 cm, przezorność karkowa 1,2 mm, widoczna kość nosowa. No i moja szyjka 5,0 cm. Nie wiem kto w środku ale ta wiedza mi jeszcze nie potrzebna. 13tc+0dni. Też miałam najpierw dopochwowo, a później brzuszek. Następne usg zapisane na 12.03.
U nas jest tak, że chciałabym drugiego synka a planuję dowiedzieć się dopiero przy porodzie jaka jest płeć. Tutaj na forum to bardziej taka zabawa. Przeczuć nie mam jeszcze, ale do malucha zwracam się „on” ;-) Mąż chce wiedzieć i na połówkowych dowie się tylko on.Jeżeli 12t2d to 70 procent, w skończonym 13 jest 80-90 a w 14 to już prawie sto. Jest jeszcze jakaś szansa że się uniesie, na ten moment girl. Jestem z wątku o planowaniu płci przerobilysmy tam setki nubów, jeżeli bardzo cię temat drążyć mamy tam ekspertke hehe więc wrzuć i oceni a jeżeli luz to czekaj do polowkowych. A masz jakieś przeczucia?
Zawsze mogę podejść prywatnie i zapłacić. Po za tym zobaczymy co powie mój lekarz prowadzący. Może mnie jeszcze na jakieś wyśle wcześniej. Z zdjęcia maluszka nie widać więc nie mam co wkleićTo super wiadomoscgratulacje
szkoda ze bedziesz musiala czekac az do marca
![]()
Super wiadomości :-)Ja po usg. Wymiary dziecka 6,25 cm, serduszko 150/minute, szerokość główki od ciemienia do ciemienia 1,92 cm, długość kości udowej 0,93 cm, przezorność karkowa 1,2 mm, widoczna kość nosowa. No i moja szyjka 5,0 cm. Nie wiem kto w środku ale ta wiedza mi jeszcze nie potrzebna. 13tc+0dni. Też miałam najpierw dopochwowo, a później brzuszek. Następne usg zapisane na 12.03.
Ja się na tym nie znam, na pewno nie masz za wysokiego ale czy czasem nie jest za niski? Musisz skonsultować z lekarzem.Dziewczyny powiedźcie mi co oznacza jak w 12 tygodniu ciąży robi się krzywą cukrową i na czczo cukier jest 82 a po godzinie spada do 72 a po 2 godzinach do 50 ?