Agatka29
Fanka BB :)
Czyli reprezentantke Ju mamy jak coś, albo wszystkie wbije y się do jakiejś telewizji śniadanioweJa w telewizji byłam już nie raz, co mi szkodzi znowu hahah![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli reprezentantke Ju mamy jak coś, albo wszystkie wbije y się do jakiejś telewizji śniadanioweJa w telewizji byłam już nie raz, co mi szkodzi znowu hahah![]()
Gorzej jak by się facet ze mną przepychal i pierwszy zaznaczyl bo on by zakreslil "chłopiec" [emoji16]W ciazy powinna byc opcja w odpowiednim tygodniu : * Wybierz a) Dziewczynka lub b) Chłopiec. Hahaha![]()
ach Ci ludzie...i te ich wpieranie..myslalam ze tylko mi tak sie przytrafiło, jak ostatnio powiedzialam ze moze coreczka będzie bo syn mówił ze siostrzyczke chce to odrazu znajomi mi powiedzieli ze "raczej nie, na pewno bedzie chlopak" nie komentowalam wiecej i tak slucham odkad wiedza znajomi i rodzina ich przepowiednie dość nachalne więc poprostu zaczęło mnie to drażnić. jakby bylo w drugą str to też pewnie by mnie drażnilo☺☺☺ co ciekawsze wszystkie moje kolezanki sa w ciazy (razem jest ich 8) i 6/8 maja miec dziewczynki a 2 jeszcze nie wiedza.
Dziękuję za to co napisałaś. :-* Dobrze jest wiedzieć, że dziewczyna może sobie poradzić z kimś większym i silniejszym od siebie. Takie przykłady dużo mi dają. Przykro mi, że też miałaś takie przeżycia i bardzo się cieszę, że potrafiłaś się obronić. Ja byłam jeszcze mała i tak przerażona, że nie wydałam z siebie żadnego dźwięku. Zresztą nie miałam szans z dorosłymi. Teraz potrafiłabym się obronić, ale i tak staram się uważać bardziej niż inni jak jestem poza domem. Jest już ok, ale taki strach z tylu głowy pozostaje (szczególnie jak się ściemnia, mimo, że mnie napadnięto w dzień, przed południem)Jak przeczytałam co napisałaś to aż mi łzy z oczu poszły. Ja chodziłam w liceum na zajęcia z samoobrony (a tak bo wszystkie koleżanki z klasy poszły). Myślałam, że nigdy tego nie wykorzystam lub nie dam rady jak dojdzie co do czego. W ciągu pół roku od zajęć doszło do takiego zdarzenia i ostatecznie zadziałał instynkt i wiedza którą zdobyłam. Ostatecznie złamałam chłopakowi rękę (i jeszcze parę innych obrażeń miał), a ważył ponad 2 razy tyle co ja. Więc każde zajęcia które dadzą jej pewność, że może mieć szansę sama się obronić będą dobre. Człowiek zawsze myśli, że go to nigdy nie spotka.
Aa nie ja nie jestem taka swiatowa [emoji16]Ja w telewizji byłam już nie raz, co mi szkodzi znowu hahah![]()
Jest to jakiś pomysł ;-)Albo ukryta kamera [emoji16] w czapce dziurka i kręcić usg [emoji16]
![]()
Gorzej jak by się facet ze mną przepychal i pierwszy zaznaczyl bo on by zakreslil "chłopiec" [emoji16]
![]()
Ale żadne z nas nie chce ani bliźniaków ani trojaczkow [emoji16][emoji16]W tej sytuacji, trzeba by bylo rozszezyc pakiet a) Bliźniaki b) Trojaczkihaha
U mnie robią między 18-21+6 tc połówkoweA na prenatalne nie jest za wczesnie ? Bo polowkowe sie robi chyba po 20 tygodniu?
Nie duzoale jeszcze + nagranie
![]()
Zaśpiewamy jakąś piosenke dla dzieci ale w stylu sióstr GodlewskichHaha raczej z tego powodu się nami nie zainteresują [emoji16] teraz trzeba być jak siostry Godlewskie [emoji16] może gdybyśmy nagi kalendarz z brzuchami zrobiły to by nas wzięli do Pytania na Śniadanie [emoji16]
![]()
Ja mogę mowić , a wy będziecie musiały przytakiwać i sie uśmiechacCzyli reprezentantke Ju mamy jak coś, albo wszystkie wbije y się do jakiejś telewizji śniadaniowe![]()