reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

jedna kreska różowa a druga bladoróżowa

test ciążowy jedna kreska różowa a druga bladoróżowa

• test ciążowy jedna kreska różowa a druga bladoróżowa co oznacza

Głosów: 0 0,0%
  • test ciążowy jedna kreska różowa a druga bladoróżowa

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    0
Również potwierdzam że dwie kreseczki jakże upragnione przez wiele pań to ciąża ;);););)zwykle doszukujemy się choćby małego cienia a tu proszę super widoczne ;)nic tylko pogratulować przyszłej mamusi no i babci:)czekam na wieści po wizycie. Dbaj o siebie pozdrawiam serdecznie

reklama
No widzisz ja chyba jestem trochę mniej poinformowana. Jak czlowiek w panice to i rozum szwankuje .Zazwyczaj mam regularne cykle. Chyba ,że jest zmiana klimatu lub też jakiś życiowy stres to mi czasami się spóźnia lub szybciej dostanę . A tak to normalnie. Teraz nie mam z tych rzeczy to i normalny cykl. A skąd wiem z kalendarza zawsze zapisuję sobie. I ostania raz miałam 27 listopada do 2 grudnia. Hmmm czyli 7 tydzień nie 5 . Chyba ,ze źle liczę :-D jestem już umówiony do lekarza we wtorek 23. Jak wrócę z badań dam znać :-) :)
Czekam :)
Ja kochana zrobiłam 7 testów na początku wiedziałam , ze ciąża ale nie dochodziło do mnie ze szczęścia :D

Również potwierdzam że dwie kreseczki jakże upragnione przez wiele pań to ciąża ;);););)zwykle doszukujemy się choćby małego cienia a tu proszę super widoczne ;)nic tylko pogratulować przyszłej mamusi no i babci:)czekam na wieści po wizycie. Dbaj o siebie pozdrawiam serdecznie
Nie dziękuję ;) jak będę tylko coś wiedzieć dam znać :-) :)

Witam . Tak mnie męczyło i nurtowało ten test. Że musiałam przyspieszyć wizytę u ginekologa. Tym bardziej ,że się czuję do niczego. Wiec byłam dziś u lekarza. Nie zbyt przyjemny doktorek . Ale do rzeczy. Zrobił usg oraz zbadał mnie . Z usg wynika ,że widać pęcherzyk ciążowy. W ogóle mnie nie słuchał co do niego mówię. Coś tam notował. Mówię mu ,że źle się czuję. O temperaturze - bólach podbrzusza itp. A on do mnie mówi "to może pani dostanie okres" . Kazał kupić Summavit D . Mam przyjść za 3 tygodnie . I nie mam nikomu mówić, że jestem w ciąży do póki to się nie potwierdzi. Nie tego się spodziewałam od lekarza. Na żadne moje pytanie lub skargę na stan mojego zdrowia nic nie odpowiedział. No oprócz bólu podbrzusza. Normalna taśmówka o zgrozo. Proszę -następny. .....

Załączniki

• 20180117_204759-1224x1224.jpg
    20180117_204759-1224x1224.jpg
    238,9 KB · Wyświetleń: 105
Ostatnia edycja:
Bole podbrzusza to znak ze macica rosnie jesli nic innego sie nie dzieje.
Idz na usg jak beta wyniesie 10.000;)
I nie idz wiecej do tego gbura jeju ja mialam lekarza Anioła w ciąży :-)
Ze swieczka takich szukac.

Bole podbrzusza to znak ze macica rosnie jesli nic innego sie nie dzieje.
Idz na usg jak beta wyniesie 10.000;)
I nie idz wiecej do tego gbura jeju ja mialam lekarza Anioła w ciąży :-)
Ze swieczka takich szukac.
A ja z troski o swoje zdrowie i( mam nadzieję ) o zdrowie dziecka.No widzisz a on mi o miesiące. To pewne na 1000%, że moja noga tam nie stanie.To prawda ze świecą takich lekarzy szukać. Może i ja na takiego trafię. To kiedy mam iść na usg aby beta była 10.000. Bo ja nie mam pojęcia. Tak jak on powiedział za 3 tygodnie?

A ja z troski o swoje zdrowie i( mam nadzieję ) o zdrowie dziecka.No widzisz a on mi o miesiące. To pewne na 1000%, że moja noga tam nie stanie.To prawda ze świecą takich lekarzy szukać. Może i ja na takiego trafię. To kiedy mam iść na usg aby beta była 10.000. Bo ja nie mam pojęcia. Tak jak on powiedział za 3 tygodnie?
Ja mialam ponad 11 tys w 6 tyg:)
I wtedy tez zobaczylam dzidizusia i serduszko.
Kiedy robilas bete ostatni raz? i jaki byl wynik?

Ja mialam ponad 11 tys w 6 tyg:)
I wtedy tez zobaczylam dzidizusia i serduszko.
Kiedy robilas bete ostatni raz? i jaki byl wynik?
A no widzisz pytałam się go dziś o te badanie krwi. To mi powiedział, że to jest nie potrzebne. Zrobię w następnym tygodniu. Chyba ,że jak mi się uda to w piątek.

A no widzisz pytałam się go dziś o te badanie krwi. To mi powiedział, że to jest nie potrzebne. Zrobię w następnym tygodniu. Chyba ,że jak mi się uda to w piątek.
Idź na badanie beta hcg i sprawdź przyrost po 72 h powinien wzrosnąć ponad 100%. Będziesz spokojniejsza. I koniecznie poszukaj dobrego lekarza, bo ten to nie lekarz :mad:.
Spokojnych miesiecy życzę :)

reklama
Do góry