reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczynki napisze jutro więcej póki co jest już na świecie . Sarunia 2840 52cm nasza miłość [emoji173]️
1516218470-12278ee1a8a5eb61-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jaka malutka i przepiękna! Musi być już całym Twoim życiem :) Ucisk zazdrości mnie złapał hehe, gratuluję z całego serducha i życzę szybkiego powrotu do domu. Cieszcie się sobą!

Na te włoski napatrzeć się nie mogę :p Słooooodziutka Sarunia!

reklama
Cześć dziewczyny :-) mam pytanie. Jestem w 11 tc i badała progrsteron mam 116 ng/ml był to cykl naturalny. Czy myślicie że będę mogła już odstawić progesteron?? Biorę prolutex 1 x 1 i luteine 3 x 1

Cześć dziewczyny :-) mam pytanie. Jestem w 11 tc i badała progrsteron mam 116 ng/ml był to cykl naturalny. Czy myślicie że będę mogła już odstawić progesteron?? Biorę prolutex 1 x 1 i luteine 3 x 1

Za progesteron odpowiada juz lozysko. Wiekszosc z nas w 12tyg odstawiala progesteron wiec mysle, ze Ty tez bedziesz mogla [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam nadzieję,już bym chciała przestać się kłuć :p
A kiedy można poznać płeć Maluszków??;-)
Ja poznałam na prenatalnych w 11 tygodniu i 3 dzień.:) tzn na 80% i lekarz kazał się wstrzymać z kupowaniem ubranek,ale ja jak to ja szczęsliwa ze swojego cudu odrazu zaczęłam kupować różowe śpioszki :) potem niby moja lekarka potwierdziła że dziewczynka,a jak zmieniłam lekarza to powiedział że może chłopak :) okaże się za 2 tygodnie na 100% :)mam nadzieje że na prenatalnych nie zrobili mnie w konia :p:)

Do góry