Witajcie. Nie odzywam się narazie bo jesteśmy z M zmuszeni na chwilę obecną zawiesić starania na czas nieokreślony. Tak jak wcześniej sama uważałam że tak będzie lepiej ze względu na mój stan zdrowia tak i wczoraj na wizycie u neurologa, ten zakazał mi narazie zachodzić w ciążę. W najbliższej przyszłości czekają mnie też dwie tomografię komputerowe, i tu też ciąża była by przeciwwskazaniem do zrobienia ich, nawet nie wiem jeszcze kiedy je zrobię bo same wiecie jak to jest na NFZ z takimi badaniami. Wiec nie wiem kiedy wrócę do starań. Jest mi mega przykro że tak się stało

W czasie oczekiwania na badanie tk i wyniki to oczywiście zrobię badania ginekologiczne żeby nie tracić czasu i wiedzieć ma czym stoję jak wrócę do starań. Oczywiście zmieniam też ginekologa tak jak mi poradziła kuzynka,i poleciła swojego. Wczoraj bardzo mnie bolało podbrzusze ani na @ ani też na owulację, bo jeszcze kilka dni do niej, dziś rano tak samo odczuwałam więc nie dam już się wypuścić od gina bez skierowania na konkretne badania...