adamiko2
Fanka BB :)
Zamówiłam dopiero wczorajA doszedł Ci już? Bo mnie już irytuje to czekanie [emoji14] Skarpetki zamówiłam 18 grudnia a komplecik w żyrafę 2 stycznia![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zamówiłam dopiero wczorajA doszedł Ci już? Bo mnie już irytuje to czekanie [emoji14] Skarpetki zamówiłam 18 grudnia a komplecik w żyrafę 2 stycznia![]()
Jaki piękny
Zakochałam się
![]()
Ja teżJaki piękny
Zakochałam się
![]()
łooo matko gdzieś taki piękny znalazła? Ja szukałam jakiś z Hulkiem ale znaleźć nie mogę :/
No właśnie mnie nie doszły chyba 2 czy 3 rzeczy ale nie dla dzieci. Mam nadzieję, że te dotrą.Zamówiłam dopiero wczorajale mogę cię pocieszyć że zamawiałam dużo rzeczy i wszystkie doszły
![]()
Przepraszam ale chciałabym sie o coś zapytać. Masz męża i z tego co pamietam 20 lat? Ile lat miałaś jak wychodziłaś za mąż? Pytam z czystej ciekawości i mam nadzieje ze to pytanie Cię nie uraziło![]()
Narzeczony, pisze mąż bo krócej hehehea tak wczesnie gdybym juz byla mezatką to dziwne ?
moglam sie pobrac miesiac temu :->
Nie, pytalam z ciekawościJa wychodziłam za mąż jak miałam 23 lata i wszyscy Nas posądzali o ciąże bo nie możliwe brać ślub z miłości w tak młodym wieku. Oczywiście sie z tym nie zgadzam
![]()
Oj to wspolczuje..... Moja bez glutenowa i bez mleczna (uczulenie na bialko mleka) oraz AZS. Wiec poniekad znam twoj bol.Oj sama laktoza to pikus[emoji6] Natka przez rok byla na diecie bez mleka, jajek i pszenicy. A przez pietwsze 3 miesiace do tego jeszcze bez glutenu, ryzu, kukurydzy i jeszcze kilku innych. To byl hardcore[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Moje jeszcze nie dotarły ale zawsze czytam opinię osób, które kupiłyI co sadzicie o jakosci tych ubranek ? Sa wporzadku czy raczej takie szmatki na pare razy, byle by dziecko raz fajnie ubrac ? Ja mam troche dystansu do tych chinskich artykulow![]()
Link do: Pudcoco 2017 Chłopców odzież dla niemowląt Zestaw Cool Batman Noworodka Boys Baby Romper + Buty + Hat 3 sztuk Stroje zestaw Ubrań w Pudcoco 2017 Chłopców odzież dla niemowląt Zestaw Cool Batman Noworodka Boys Baby Romper + Buty + Hat 3 sztuk Stroje zestaw Ubrań od Rompers na Aliexpress.com | Grupa Alibabałooo matko gdzieś taki piękny znalazła? Ja szukałam jakiś z Hulkiem ale znaleźć nie mogę :/