reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Olu ja już nawet o tym nie mysle. Najpierw z 52 kg ( 160 cm wzrostu) , przytylam 10 kg po hormonach i sterydach przed ciąża. W 8tc wazylam 64 kg. Teraz nawet ma wagę nie wchodzę bo widzę że brzuch mi rosnie w zastraszającym tempie, a kalkulator ciążowy pokazuje że mogę dobić do 82 kg !!! [emoji85][emoji379]
Od 8tc chodzę w spodniach ciazowych , ponieważ w tyłku mam r.36 a w brzuchu ok r 44

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Ty jesteś bardziej usprawiedliwiona bo w końcu masz w brzuszku dwa maluszki :) Macie już na oku jakiś wózek?

reklama
Jeśli robiłaś w Diagnostyce zaloguj się na swój PESEL. Ja odkryłam jakieś wyniki sprzed 6 lat [emoji23]

Nie no niestety nie udało się... Może w laboratorium jeszcze mają w komputerze jak to sprawdzić :)

f2w39n7303c24ozn.png

Ja tam nie wiem, ale gin inny na prenatalnych też mówił że jest większa o prawie tydzień. A tu wychodzi że w 13t3d miała niecałe 7cm. A twoje takie duże są już wcześniej.

p19uqqmzxqi22hcj.png
Mi mówił lekarz że różnica pomiędzy aparatami do USG może być o kilka mm. A 7 cm w 13t c to nadal norma.
Fakt że u mnie pomimo , że dwa szkraby to rosną jak na drożdżach. [emoji16]
Najważniejsze by były zdrowe [emoji173]

Oooo a numeru zlecenia nie trzeba? Już zerkam [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Kochana nie pamiętam. Ale pod Twoim nr. PESEL będą wszystkie badania , które u nich robiłaś. Zawsze możesz do nich podejść i poprosić o dane do logowania. [emoji4]
Cieszę się , że info się przydało [emoji16][emoji8]

ja co tydz w pt robie sobie zdj i ważę sie poki co od poczatku przytylam 3 kg i wychodzi na to ze rowno co 3 tyg przybieram 1 kg jest szansa ze jak dalej sie tak utrzyma to w calej ciazy przytyje 11 kg jak ja marze o tym......

conczita mnie rozwaliła :D
A skoro ja przez całą ciąże nic nie przytyłam to chciałabym wierzyć, że idąc tym tropem nie przytyje nic hihihi

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Tak mamy taki plan ale jeszcze nie wiemy czy w tym grudniu czy w przyszłym :) Zobaczymy jak będziemy ogarniać jedno dziecko i czy będę czuła się na siłach :)
Ja zapowiedziałam mojemu mężowi że daje sobie podwiazac jajowody. Kończę 39 lat i moje blizniaki przyjdą na świat. Myślę , że mi wystarczy [emoji16]
2 psy i dwa maluszki i mój maz , który ma takie pomysły , że pod farba zapewne jestem już siwa. Dziękuję .... [emoji16][emoji379] więcej nie planuje.

Do góry