reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja 100zl za wizytę plus usg :) ale miasto mniejsze to i ceny nizsze

f2w39n7303c24ozn.png

Racja, o tym nie pomyslalam :p

reklama
Haha niestety :( zima trwa najdluzej w calym roku :( ani na spacer nie chce sie wychodzic, a jak by bylo cieplutko to usiasc na lawce w cieniu.. Oo nie moge sie doczekac :p
Oj tak albo na balkonie albo w parku ptaków posluchac ... Choć najpiękniej śpiewają wiosną ... Marzec/kwiecień gdy szłam o 5:20 do pracy na 6 (szłam pol h) to słuchałam... I cieple słoneczko...

f2w39n7303c24ozn.png

@olaaa7 hmmm co u mnie :) jakoś leci, ciagle z tyłu głowy mam strach ale staram się to zdusić :) jutro idę zrobić coś dla siebie -rzęski, w końcu mama to chce być ładna :) napisałam wierszyk dla dziadków od wnusia tak mnie jakoś naszło :) kurde jestem dziś 15+4 a ciąża starsza o 5 dni więc wyszłoby 16+2.. Czy to możliwe żebym czuła już ruchy dość wyraźnie??? W ciągu dnia nic a nic ale wieczorem jak położę się na wznak i uspokoje to zaczynam na dole nad spojeniem po lewej stronie czuć takie stukanie i wczoraj jedno takie mocne, aż w szoku byłam.. Ale nie pasuje mi to na pracę jelit bo chyba nie mam ich w tym miejscu :D to moja druga ciąża i tak się właśnie zastanawiam. Anastazję poczułam w 18t.. Teraz tak szybko? Czy może być tak że dzidzi siedzi sobie po lewej stronie i daje znak czasami???

p19u3e3k9w4jmjap.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ej, dziewczyny, pamiętajcie, że to nie tylko nasza waga to, co w ciąży przybieramy :) to głównie maluszek, łożysko, wody plodowe i zwiększona objętość krwi. To przecież nie jes obrastanie tluszczem:p
Wiemy, wiemy, ale niewiadomo w ciąży który kg poszedł w tłuszczyk a który w wody, macice, dziecko, łożysko [emoji16] i przez to ciężko jest dopilnować aby jak najmniej w tłuszczyk

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry