reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja uwielbiam krótkie bawełniane sukienki, kilka luźnych, takich jak dłuższa tunika sobie uszyję na lato ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja też bardzo lubię, ale w czerwcu i lipcu nogi nam mogą spuchnac i niekoniecznie będziemy chciały pokazywać [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Ja mam wizytę plus usg zawsze :) chodzę prywatnie... Kiedyś mi lekarz mówił, że jest opcja tylko czasem przychodzić na wizytę i wtedy koszt jest mniejszy, ale wolę dopłacić i widzieć

f2w39n7303c24ozn.png
U mnie niestety przyjmuje w innym gabinecie na wizytach a w innych na usg :/ razem się nie da a też bym tak wolała teraz place 100 zł za wizytę i 130 za usg

Ja mam wizytę plus usg zawsze :) chodzę prywatnie... Kiedyś mi lekarz mówił, że jest opcja tylko czasem przychodzić na wizytę i wtedy koszt jest mniejszy, ale wolę dopłacić i widzieć

f2w39n7303c24ozn.png
To tak jak u mnie, też mam przy każdej wizycie USG, chociaż gin zawsze pyta czy robimy USG ale ja wole zrobić i zobaczyć maleństwo :) Za wizytę płacę 100 zł plus 50 zł za USG.

Witam. Nie nadrobie Was za żadne skarby świata. U mnie wszystko ok malenka rośnie . Niestety najmłodszy syn męża wylądował parę dni temy w szpitalu i teraz jestem wiecej u niego niz w domu . Już ledwo żyje ze zmęczenia ale juz jest lepiej i może w poniedziałek wyjdzie . Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich maleństwa. Mam nadzieje że przez te pare dni nic złego sie u Was nie wydarzyło ☺

Ja zapowiedziałam mojemu mężowi że daje sobie podwiazac jajowody. Kończę 39 lat i moje blizniaki przyjdą na świat. Myślę , że mi wystarczy [emoji16]
2 psy i dwa maluszki i mój maz , który ma takie pomysły , że pod farba zapewne jestem już siwa. Dziękuję .... [emoji16][emoji379] więcej nie planuje.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też planuję już zakończyć produkcję. Zaraz po poodzie spirala :)

Hello :)

Ja mam dzisiaj w końcu „pierwsze” prenatalne :p o 16. Lepiej żeby dziecko się ruszało czy spało? Tzn: jeść czekoladę czy nie?? :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

poszlam po obiedzie, myslalam, ze znowu nie zobacze jak fika a myslalam, ze wyskoczy z USG :D

Nie jesteś sama :) dużo tu nas już jest co tyle muszą czekać :) ja idę 8 lutego

f2w39n7303c24ozn.png

A ja dopiero 13 :(

ja co tydz w pt robie sobie zdj i ważę sie poki co od poczatku przytylam 3 kg i wychodzi na to ze rowno co 3 tyg przybieram 1 kg jest szansa ze jak dalej sie tak utrzyma to w calej ciazy przytyje 11 kg jak ja marze o tym......

conczita mnie rozwaliła :D

Robilam od 6tyg do 11, chyba czas na kolejne zdjecie :)
A ja sie martwie bo od poczatku ciazy duzo schudlam, waga nic sie dalej nie podnosi :(

Hej dziewczynki :)
Mnie dziś od rana głowa pęka :/
Chyba przez te wiatry, w nocy nie dało się spać.
Trzymma mocno kciuki za dzisiejsze wizyty :)
Ja teraz idę 28.01 w na spr samej szyjki mam podjechać do szpitala, a wizyta dopiero 12. 02

Ja sobie otworzylam okno, troche powietrza i lepiej mi sie zrobilo. Myslalam, ze zwymiotuje z tego bolu glowy.. Powodzenia ! ❤✊

Właśnie jedne sprawdziłam i wychodzi mi, że moja waga jest akurat idealnie w dolnej granicy dla tego tygodnia.
Ja tez musze sobie sprawdzic, zebym nie zrobila krzywdy dziecku :/

Nie no niestety nie udało się... Może w laboratorium jeszcze mają w komputerze jak to sprawdzić :)

f2w39n7303c24ozn.png

Ja tez kiedys gdzies zapodzialam wynik z grupa, poszlam do laboratorium i mi wydrukowali ponownie ;) moze i Ty nie bedziesz musiala sie kluc :)

hahahah zawsze jest szansa :D moja przyjaciólka w ciazy schudla 5 kg a przed porodem miala +2kg od wagi sprzed ciazy prawie wogole brzuszka nie miala nawet nie musiala ubran ciazowych kupowac a mala Eliza urodzila sie 3500kg :)

To mnie uspoilas :)

To tak jak u mnie, też mam przy każdej wizycie USG, chociaż gin zawsze pyta czy robimy USG ale ja wole zrobić i zobaczyć maleństwo :) Za wizytę płacę 100 zł plus 50 zł za USG.

Duzoo. Ja tez chodze prywatnie a za badanie i usg place 80zl :o

Oj tak to bym nie chciała [emoji16] brzusio musi być wiosna widoczny i latem bo chce się nim z duma chwalić hehe [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Ej, dziewczyny, pamiętajcie, że to nie tylko nasza waga to, co w ciąży przybieramy :) to głównie maluszek, łożysko, wody plodowe i zwiększona objętość krwi. To przecież nie jes obrastanie tluszczem:p

reklama
Do góry