Karla88
Fanka BB :)
A skoro ja przez całą ciąże nic nie przytyłam to chciałabym wierzyć, że idąc tym tropem nie przytyje nic hihihi
![]()
hahahah zawsze jest szansa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A skoro ja przez całą ciąże nic nie przytyłam to chciałabym wierzyć, że idąc tym tropem nie przytyje nic hihihi
![]()
Oj tak to bym nie chciała [emoji16] brzusio musi być wiosna widoczny i latem bo chce się nim z duma chwalić hehe [emoji16]hahahah zawsze jest szansamoja przyjaciólka w ciazy schudla 5 kg a przed porodem miala +2kg od wagi sprzed ciazy prawie wogole brzuszka nie miala nawet nie musiala ubran ciazowych kupowac a mala Eliza urodzila sie 3500kg
![]()
Racja [emoji7]Oj tak to bym nie chciała [emoji16] brzusio musi być wiosna widoczny i latem bo chce się nim z duma chwalić hehe [emoji16]
![]()
Latem obkupie Sie w sukienki maxi do ziemi [emoji16] pięknie w nich ciezarne wyglądają a kosztują nie tak dużo [emoji16] piękne są koloroweRacja [emoji7]
Ooo dzięki za pomysł. Ja mam tylko taką długą spódnicę, też muszę się zaopatrzyć w sukienkęLatem obkupie Sie w sukienki maxi do ziemi [emoji16] pięknie w nich ciezarne wyglądają a kosztują nie tak dużo [emoji16] piękne są kolorowe
![]()
Takie usg to podwójna radość [emoji16] niewiadomo na którego Skarbusia patrzeć [emoji16]Dziekuje [emoji173][emoji8]
Na początku szok i straszny stres przez cały pierwszy trymestr . Na każdych badaniach słyszeliśmy że mamy się nie cieszyć , bo mój wiek i blizniaki to ogromne ryzyko poronieniem. Modlilismy się by z nami zostały. Trochę nerwów nas ten pierwszy trymestr kosztował [emoji85]
Ale radość na prenatalnych bezcenna. Gdy widzisz dwa... jedno delikatnie przebiera nóżkami a drugie wyciąga rączkę w pozdrowieniu , że mogliśmy policzyć paluszki [emoji16][emoji173][emoji7]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam wizytę plus usg zawszeZawsze mam razem wizyta +usg
![]()
Ja uwielbiam krótkie bawełniane sukienki, kilka luźnych, takich jak dłuższa tunika sobie uszyję na latoOoo dzięki za pomysł. Ja mam tylko taką długą spódnicę, też muszę się zaopatrzyć w sukienkę![]()
Te sukienka trochę za elegancka nacodzien, ale przepiękna <3 no i ja wolę z rekawkiem lub na ramiaczkach bo mam duży biustOoo dzięki za pomysł. Ja mam tylko taką długą spódnicę, też muszę się zaopatrzyć w sukienkę![]()