reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

A skoro ja przez całą ciąże nic nie przytyłam to chciałabym wierzyć, że idąc tym tropem nie przytyje nic hihihi

f2w39n7303c24ozn.png

hahahah zawsze jest szansa :D moja przyjaciólka w ciazy schudla 5 kg a przed porodem miala +2kg od wagi sprzed ciazy prawie wogole brzuszka nie miala nawet nie musiala ubran ciazowych kupowac a mala Eliza urodzila sie 3500kg :)

reklama
hahahah zawsze jest szansa :D moja przyjaciólka w ciazy schudla 5 kg a przed porodem miala +2kg od wagi sprzed ciazy prawie wogole brzuszka nie miala nawet nie musiala ubran ciazowych kupowac a mala Eliza urodzila sie 3500kg :)
Oj tak to bym nie chciała [emoji16] brzusio musi być wiosna widoczny i latem bo chce się nim z duma chwalić hehe [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Dziekuje [emoji173][emoji8]
Na początku szok i straszny stres przez cały pierwszy trymestr . Na każdych badaniach słyszeliśmy że mamy się nie cieszyć , bo mój wiek i blizniaki to ogromne ryzyko poronieniem. Modlilismy się by z nami zostały. Trochę nerwów nas ten pierwszy trymestr kosztował [emoji85]
Ale radość na prenatalnych bezcenna. Gdy widzisz dwa... jedno delikatnie przebiera nóżkami a drugie wyciąga rączkę w pozdrowieniu , że mogliśmy policzyć paluszki [emoji16][emoji173][emoji7]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Takie usg to podwójna radość [emoji16] niewiadomo na którego Skarbusia patrzeć [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry